Därför arbetar vi med sponsring

Santander Consumer Bank sponsrar Johan Olsson och En Svensk Klassiker. Samarbetet startade 2015 och blommar ut fullt under 2017 då Johan gör sin första svenska klassiker tillsammans med oss.


Vi gör det för att lyfta vårt engagemang för träning och hälsa eftersom vi är övertygade om att idrott förenar många människor, oavsett om man är utövare eller åskådare.

Den förändring Johan gör, passar dessutom väl ihop med vårt budskap "Vissa idéer är värda att förverkliga" och vi vill stötta Johan i det viktiga beslut han tagit.

Johan Olsson är en idrottsman av världsklass och en inspiration för många och för oss på Santander.

Idag sponsrar banken En Svensk Klassiker inklusive alla dess lopp, Team Rynkeby Täby och den svenska triatleten och långdistanssimmaren, Annie Thorén. 

 

Santander Consumer Bank, som redan sponsrar Team Santander, En Svensk Klassiker och
Vasaloppet tar ytterligare ett steg för att lyfta sitt engagemang för träning och hälsa. Det
passar väl in i bankens ambition att ge kraft åt människor och företag att förverkliga sina idéer.

Johan Olsson med i På spåret

När Johan Olsson fick frågan om han ville vara med i sitt favoritprogram På spåret tillsammans med författaren Denise Rudberg tackade han ja. Han har redan hunnit ångra sig flera gånger, skriver Expressen, men tror samtidigt att detta speglar hans personlighet – att kastas mellan glädje och tvivel. "Det som är skönt nu är i alla fall att jag kan ha ont i båda hälsernorna och vara förkyld" säger han.

/Global/bilder/Sponsring/ESK%20bannerbild.PNG

 

Huvudsponsor för En Svensk Klassiker

Santander Consumer Bank och En Svensk Klassiker har ett långsiktigt samarbete där den gemensamma nämnaren är värderingarna kring idrott, hälsa och en sund livsstil. 

Om en Svensk Klassiker 
1971 startade konceptet en Svensk klassiker, som innebär att genomföra:
ett av skidloppen: Engelbrektsloppet , 60 km, alternativt Vasaloppet/Öppet Spår, 90 km
Vätternrundan på cykel, 300 km
Vansbrosimningen/ Vansbro Öppen Älv 3 km
Lidingöloppet, löpning, 30 km
Hittills har cirka 80 000 diplom delats ut till de som erövrat En Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern. Cirka 9 000 personer genomför någon av klassikerna varje år.

Om En Svensk Klassiker

1971 startade konceptet En Svensk klassiker, som innebär att genomföra:

Ett av skidloppen: Engelbrektsloppet, 60 km, eller Vasaloppet/Öppet Spår, 90 km

Vätternrundan på cykel, 300 km

Vansbrosimningen/ Vansbro Öppen Älv, 3 km

Lidingöloppet, löpning, 30 km

Hittills har cirka 80 000 diplom delats ut till de som erövrat En Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern. Cirka 9 000 personer genomför någon av klassikerna varje år.

Om stipendiet Framtidens skidlöfte

Framtidens skidlöfte syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär. Bakom stipendiet står Johan Olsson och Santander Consumer Bank. Den gemensamma visionen är att vara med och säkra återväxten inom svensk längdskidåkning. Läs mer

Framtidens skidlöften – Johan Olsson och Santander Consumer Banks stipendium för unga skidtalanger.
Om stipendiet Framtidens skidlöfte
Framtidens skidlöfte syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär. Bakom stipendiet står Johan Olsson och Santander Consumer Bank. Den gemensamma visionen är att vara med och  återväxten inom svensk längdskidåkning.
Stipendiet delas ut till unga skidlöften, mellan 16 och 21 år,  som vill satsa på sin skidåkning och har passion och engagemang för sporten. Bidragens storlek varierar mellan 10 000 och 50 000 kronor, med ett samlat värde för alla tre bidrag, mentorskap, träningstillfällen, föreläsningar och träffar på drygt 300 000 kronor. Stipendiet delas ut av Johan Olsson vid tre tillfällen under kommande året:
Den 31 maj 2016 i Stockholm, den XX November, 2016 i Bruksvallarna, den XX februari, 2016, i samband med SM.
Så gör du för ansöka 
Nominering sker via Santander Consumer Banks Facebooksida [LÄNK]
Tagga dig själv eller en person du vill nominera, i en kommentar eller ett inlägg, och motivera med max 100 ord. Sista dag för nominering av första utdelning är den 20 maj, 
Stipendiaterna utses av Johan Olsson och Santander Consumer Bank och kontaktas senast den 25 maj 2016. 
/Global/bilder/Sponsring/Vasaloppet.jpg
/Global/bilder/Sponsring/V%c3%a4tternrundan.jpg
/Global/bilder/Sponsring/Vansbrosimningen.jpg
/Global/bilder/Sponsring/Lidingoloppet_Primary.jpg