Santander Consumer Banks sponsringsarbete

Santander Consumer Bank sponsrar Team Santander och En Svensk Klassiker som ett steg i att lyfta sitt engagemang för träning och hälsa. Det passar väl in i vår ambition att ge kraft åt människor och företag att förverkliga sina idéer.

Vi vill stärka vår närvaro på platser och i engagemang där vi vet att en stor del av våra kunder befinner sig. Idrott förenar många människor, oavsett om man är utövare eller åskådare.

Santander Consumer Bank, som redan sponsrar Team Santander, En Svensk Klassiker och
Vasaloppet tar ytterligare ett steg för att lyfta sitt engagemang för träning och hälsa. Det
passar väl in i bankens ambition att ge kraft åt människor och företag att förverkliga sina idéer.

Under Lidingöloppet 2016 tävlade vi ut en snäppet bättre uppbackning med personliga harar. Se Johanna Lundgrens historia och fantastiska 30 kilometers lopp med Micke Thorén som hare!

Huvudsponsor för En Svensk Klassiker

Santander Consumer Bank och En Svensk Klassiker har ett långsiktigt samarbete där den gemensamma nämnaren är värderingarna kring idrott, hälsa och en sund livsstil. 

Om en Svensk Klassiker 
1971 startade konceptet en Svensk klassiker, som innebär att genomföra:
ett av skidloppen: Engelbrektsloppet , 60 km, alternativt Vasaloppet/Öppet Spår, 90 km
Vätternrundan på cykel, 300 km
Vansbrosimningen/ Vansbro Öppen Älv 3 km
Lidingöloppet, löpning, 30 km
Hittills har cirka 80 000 diplom delats ut till de som erövrat En Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern. Cirka 9 000 personer genomför någon av klassikerna varje år.

Om En Svensk Klassiker

1971 startade konceptet En Svensk klassiker, som innebär att genomföra:

Ett av skidloppen: Engelbrektsloppet, 60 km, eller Vasaloppet/Öppet Spår, 90 km

Vätternrundan på cykel, 300 km

Vansbrosimningen/ Vansbro Öppen Älv, 3 km

Lidingöloppet, löpning, 30 km

Hittills har cirka 80 000 diplom delats ut till de som erövrat En Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern. Cirka 9 000 personer genomför någon av klassikerna varje år.

/Global/bilder/Sponsring/Lidingoloppet_Primary.jpg
/Global/bilder/Sponsring/Vansbrosimningen.jpg
/Global/bilder/Sponsring/Vasaloppet.jpg
/Global/bilder/Sponsring/V%c3%a4tternrundan.jpg

Huvudsponsor för Team Santander

Team Santander är ett professionell cross-country skidteam som deltar i Ski Classics. 2014/15 vann laget klassificering.

Team Santander är mer än ett längdåkningsteam. Teamet har också ambitionen att skapa motivation och minnesvärda stunder för fans och följare. De har en stark passion för hälsa och arbetar aktivt för att främja utnyttjandet av sport tillsammans med organisationer som Right to play och LHL.

Laget bildades 2007 av Anders och Jørgen Auckland. Sedan dess har de varit det ledande laget i långlopp med flera segrar i Vasaloppet, Marcialonga, Birkebeinerrennet och andra långdistanstävlingar.

Om stipendiet Framtidens skidlöfte

Framtidens skidlöfte syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär. Bakom stipendiet står Johan Olsson och Santander Consumer Bank. Den gemensamma visionen är att vara med och säkra återväxten inom svensk längdskidåkning. Läs mer

Framtidens skidlöften – Johan Olsson och Santander Consumer Banks stipendium för unga skidtalanger.
Om stipendiet Framtidens skidlöfte
Framtidens skidlöfte syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär. Bakom stipendiet står Johan Olsson och Santander Consumer Bank. Den gemensamma visionen är att vara med och  återväxten inom svensk längdskidåkning.
Stipendiet delas ut till unga skidlöften, mellan 16 och 21 år,  som vill satsa på sin skidåkning och har passion och engagemang för sporten. Bidragens storlek varierar mellan 10 000 och 50 000 kronor, med ett samlat värde för alla tre bidrag, mentorskap, träningstillfällen, föreläsningar och träffar på drygt 300 000 kronor. Stipendiet delas ut av Johan Olsson vid tre tillfällen under kommande året:
Den 31 maj 2016 i Stockholm, den XX November, 2016 i Bruksvallarna, den XX februari, 2016, i samband med SM.
Så gör du för ansöka 
Nominering sker via Santander Consumer Banks Facebooksida [LÄNK]
Tagga dig själv eller en person du vill nominera, i en kommentar eller ett inlägg, och motivera med max 100 ord. Sista dag för nominering av första utdelning är den 20 maj, 
Stipendiaterna utses av Johan Olsson och Santander Consumer Bank och kontaktas senast den 25 maj 2016. 
Johan Olsson och Framtidens skidlöfte