Betallösningar för butik

När du väljer Santander Consumer Bank som partner för betallösningar får du ett stort och viktigt stöd i vår kunniga säljkår.

Illustration på en kvinna i gul jacka som bär på shoppingpåsar

Du får en personlig kontaktperson som du kan använda som stöd för dig själv och/eller dina butikschefer. Tillsammans går vi igenom med dig hur du kan sälja mer.

Vår säljkår har hög butiksnärvaro och arbetar över hela landet, liksom via telefon, för att hjälpa dig att öka försäljningen. Du har möjlighet att kontakta oss alla dagar i veckan.

Du och din personal får utbildning i försäljningsteknik, om våra produkter och i våra onlinesystem, och vi anordnar även säljtävlingar och andra aktiviteter. Vi hjälper dig med annonsering, skyltning i butik och kostnadsfritt butiksmaterial som hjälper dig att öka din försäljning.

Vi hjälper dig också att ta fram säljverktyg, till exempel i form av lathundar med säljargument eller prismärkning med månadskostnader vid säljfinansiering.

Erbjud dina kunder delbetalning

Ge kunden möjlighet att välja mellan olika delbetalningsalternativ. Du kan erbjuda allt från räntefrihet till avgiftsfria avbetalningar eller betalningsfrihet i ett visst antal månader. 

Allt om delbetalning

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig till fler affärer, bättre lönsamhet och nöjdare kunder?

Fyll i uppgifterna nedan och svara på några frågor så kontaktar vi dig inom 3 arbetsdagar.

Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

För att vi ska kunna ge dig den bästa servicen behöver vi ställa några frågor som vi hoppas du har möjlighet att svara på.
Ange vilket/vilka segment ditt företag verkar inom.
Markera vilken typ av kunder du har.
Ange hur fördelningen ser ut mellan produkter och tjänster.
Berätta hur dina produkter och/eller tjänster distribueras idag.
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas