Hem > Företag > Betallösningar > Försäljning i butik

Betallösningar – för dig med fysisk butik

När du väljer Santander Consumer Bank som partner för betallösningar får du ett stort och viktigt stöd i vår kunniga säljkår.

Du får en personlig kontaktperson som du kan använda som stöd för dig själv och/eller dina butikschefer. Tillsammans går vi igenom med dig hur du kan sälja mer.

Vår säljkår har hög butiksnärvaro och arbetar över hela landet, liksom via telefon, för att hjälpa dig att öka försäljningen. Du har möjlighet att kontakta oss alla dagar i veckan.

Du och din personal får utbildning i försäljningsteknik, om våra produkter och i våra onlinesystem, och vi anordnar även säljtävlingar och andra aktiviteter. Vi hjälper dig med annonsering, skyltning i butik och kostnadsfritt butiksmaterial som hjälper dig att öka din försäljning.

Vi hjälper dig också att ta fram säljverktyg, till exempel i form av lathundar med säljargument eller prismärkning med månadskostnader vid säljfinansiering.

Har du även en webbshop? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig

Så kommer du igång
Skicka en intresseanmälan till oss via vårt kontaktformulär. Vi hör då av oss till dig och inom kort och går igenom hur samarbetet ska se ut. Det kostar i dagsläget ingenting för din butik att ha ett samarbete med oss

Det kan du erbjuda din kund

Läs mer om de betallösningar och tjänster du kan erbjuda dina kunder:

Så kommer du igång

Skicka en intresseanmälan till oss via vårt kontaktformulär. Vi hör då av oss till dig och inom kort och går igenom hur samarbetet ska se ut. Det kostar i dagsläget ingenting för din butik att ha ett samarbete med oss.

Kontakta oss om betallösningar