Äldre affärskvinna som håller ett kreditkort i handen medan man diskuterar med kollegor på kontoret.

Välkommen på kundmingel med nya digitala lösningar

Som registrerad användare i vår tjänst Mina Fordon är din åsikt viktig för oss. Därför vill vi gärna träffa dig för att höra vad du tycker om tjänsten samt presentera några nyheter vi arbetar med.

Tisdagen den 12 november är du och en vän välkommen att mingla med oss. Vi bjuder på mat och dryck, trevlig stämning och tävlingar med fina vinstchanser. Ta chansen att ha en trevlig stund tillsammans med oss samtidigt som du säger din mening och bidrar till att göra Mina Fordon ännu bättre.

Anmäl dig redan i dag men senast den 4 november. Vi reserverar oss för att eventet kan bli fullbokat.

Vad: Mingel – vi bjuder öl, vin, wraps och snacks
Datum: 12 november
Tid: Start 16.00. Slut 18.30.
Var: Santander Consumer Banks kontor på Hemvärnsgatan 9 i Solna. T-bana Solna strand.
Hur: Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.
 

Illustration av en flicka med svart hår som håller i en ipad

Fyll i dina uppgifter

*Uppgiften är obligatorisk.

På plats finns det personal från Santander Consumer Bank och andra kunder till banken. Enligt lagen om banksekretess får banken aldrig röja att man har ett kundförhållande med en specifik kund. Jag förstår att jag genom att komma till eventet gör det känt för övriga gäster att jag har ett kundförhållande med Santander Consumer Bank. Insamlad data kommer att användas för att administrera eventet. Se vår personuppgiftsbehandlingspolicy (pdf) för mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Delar av eventet kommer att filmas.

Illustration av röd kartnål

Hitta hit

Adressen är Hemvärnsgatan 9. Närmaste tunnelbanestation är Solna strand. Åker du buss är Vretenvägen och Tritonvägen närmaste hållplatser.