Förverkliga dina idéer med våra kort.

Mitt kort+

Kortet med extra många förmåner.

Mitt kort+ passar lika bra på resan som hemma. Det är ett betal- och kreditkort med massor av förmåner, som upp till 60 % rabatt på shopping, ID-stöldskydd och reseförsäkring. 

Läs mer om Mitt kort+

Ansök

Mitt kort

Mitt kort

Kortet utan avgifter.

Mitt kort ger dig en bekväm och avgiftsfri tillvaro. Kortet använder du tryggt när du handlar på webben eller över hela världen. 

Läs mer om Mitt kort 


Ansök

Reseförsäkring

I Mitt kort och Mitt kort+ ingår en kompletterande reseförsäkring med bland annat avbeställnings- och förseningsskydd när du betalar minst 75 % av resan med ditt kort.

Sedan 1 januari 2015 ingår även självriskeliminering när du hyr bil i Sverige eller utomlands och betalar bilhyran med kortet.

Läs mer om Kompletterande reseförsäkringen

Mitt kort+

Aktivera kort

Har du fått ett nytt kort av oss? Då behöver du aktivera det här. Pinkoden får du cirka 10 arbetsdagar efter att du fått kortet.

Aktivera kort 

Spärra kort

Klicka på knappen och logga in med BankID.

Spärra kort 

Min shop - en förmån för våra kortkunder

Min shop är en webbshop där du hittar exklusiva erbjudanden med upp till 60 % rabatt från kända varumärken. Allt du handlar med kortet är räntefritt i 60 dagar.

Läs mer om våra förmåner för kort

Fler förmåner med våra kort

Som kortkund hos Santander får du tillgång till många tjänster och förmåner. 

Som kortkund hos Santander får du tillgång till många tjänster och förmåner. Handla till bra priser i Min shop och få förmånliga hotellpriser med Jade hotell är några av dem.

Läs om våra förmåner för kort här

Prata med oss om kort.

08-559 514 00 Kundservice
Vardagar 9–18