Reklam, nej tack!

Har du fått adresserad reklam från oss men vill inte ha fler utskick, då kan du registrera dig här.

För att kunna exkludera dig från framtida kampanjer behöver vi antingen ditt personnummer eller fullständiga namn- och adressuppgifter. Personnumret gör att vi kan säkerställa att du aldrig kommer med i våra kampanjer igen medan namn- och adressuppgifter fungerar så länge du bor kvar på samma adress.

Varför vi behöver dina uppgifter

Vi har inget eget adressregister med dina uppgifter utan vi köper in kontaktuppgifter inför varje kampanj. Det är anledningen till varför vi behöver samla in dina uppgifter. Inför varje kampanj talar vi om för vår leverantör vilka som inte önskar utskick från oss.

Illustration of a person

Dina uppgifter

Ange personnummer om du vill vara säker att du aldrig kommer med i våra kampanjer igen.

Eller fyll i namn- och adressuppgifter så kommer du inte få reklam så länge du bor kvar på samma adress.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Vilka andra sätt finns

Det finns också andra alternativ att slippa våra utskick. Ett sätt är att spärra sig direkt hos adresskällan som vi köper in våra uppgifter från. För närvarande är det IDM Adress. Då innebär det att du inte får adresserad reklam från företag som använder IDM-adress som adresskälla.
Gå vidare till IDM Adress webbplats

Du kan också anmäla dig till Nix adresserat för att på så sätt undvika all adresserad reklam. Observera att Nix adresserat och Nix TM inte är samma register.
Gå vidare till NIX adresserats webbplats