Privatlån – du får lånebesked direkt med Mitt lån

Har du en idé men saknar möjlighet att förverkliga den? Vi hjälper dig till ett tryggt privatlån. Hos oss är det alltid gratis att göra en ansökan om ett lån och när du ansöker om Mitt lån online får du lånebesked direkt på skärmen.

/Global/AB%20test/430x289_produkt_l%c3%a5n.jpg

Privatlån till bra villkor

 • Låna 20 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
 • Ränta från 3,95-12,95 %
 • Ingen uppläggningsavgift 
 • Inga aviavgifter (vid betalning via autogiro) 
 • Lånebesked direkt

Ansök om Mitt lån

Räntan är rörlig och sätt individuellt f.n. 3,95 - 12,95 % (effektiv ränta 4,02 - 13,75 %) och bestäms efter kreditprövning. Du betalar 742 kr/mån för ett lån på 50 000 kr under 7 år med exempelränta på 6,45 %, och betalning via autogiro. Du återbetalar 62 266 kr för hela perioden.


Återbetalningstid
: 2–12 år.

 

Räntan är rörlig och sätts individuellt f.n. 3,95–12,95 % (effektiv ränta 4,02–13,75 %) och bestäms efter kreditprövning. Du betalar 742 kr/mån för ett lån på 50 000 kr under 7 år med exempelränta på 6,45 %, och betalning via autogiro. Du återbetalar 62 266 kr för hela perioden.

Hur mycket får man låna?

Hur mycket får man låna egentligen? Vi är måna om att ditt lån ska vara tryggt och baserar bedömningen på dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och eventuella tidigare lån.

Hos oss kan du ansöka om lån utan säkerhet mellan 20 000 kr och 350 000 kr.

Grundkrav
När du har gjort en ansökan om privatlån tar vi en kreditupplysning som grund för en kreditprövning. För att ansöka om Mitt lån måste följande grundkrav uppfyllas:

 • En årsinkomst på minst 150 000 kronor
 • Du är minst 20 år gammal
 • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden
 • Medsökande eller lägre belopp

  Ibland görs bedömningen att vi inte kan bevilja ett privatlån på hela det belopp som ansökan gäller. Vi kan då i vissa fall erbjuda ett lån på ett lägre belopp. Hur mycket man får låna framgår av det svar vi ger dig när vi har behandlat din ansökan.

  Du kan öka sannolikheten att bli beviljad genom att ha med en medsökande på lånet, till exempel en familjemedlem.

  Har du frågor går det alltid bra att ringa oss direkt på 
  08-559 514 00 vardagar 9–17.

  Ibland ångrar man sig. Hos oss har du möjlighet att helt utan kostnad ångra dig inom två veckor och betala lånet om du av någon anledning inte behöver pengarna.
  Du behöver varken betala ränta eller avgifter om du återbetalar hela lånet inom 14 dagar från den dagen då kreditavtalet ingicks.

  Ny kund-garanti ingår

  Ibland ångrar man sig. Hos oss har du möjlighet att helt utan kostnad ångra dig inom två veckor och betala lånet om du av någon anledning inte behöver pengarna.

  Du behöver varken betala ränta eller avgifter om du återbetalar hela lånet inom 14 dagar från den dagen då kreditavtalet ingicks.

  Tryggt med Låneskydd

  Låneskydd betalar månadsbeloppet för ditt lån i upp till ett år, om du blir ofrivilligt arbetslös eller sjuk. Vi på Santander tycker att det ska vara tryggt att låna pengar.

  • Står för dina lånekostnader i upp till ett år
  • Ingen bindningstid, du kan avsluta när du vill
  • Betalar av hela lånet vid dödsfall

  Läs mer om Låneskydd  

   

  Om du redan har ett lån hos oss kan du enkelt hantera ditt konto via vår internetbank.

   Till internetbanken