Låna pengar till stort som smått

Vissa idéer är värda att förverkliga.

Illustration av gröna sedlar

Privatlån

När du vill förverkliga en idé, samla flera lån eller köpa något du länge velat ha.

Illustration av en röd kundkorg med en bil, ett kort och en dator.

Samla lån

Samla dina lån och krediter och sänk din månadskostnad.

Illustration of a yellow small car

Billån

Oavsett om du ska köpa ny eller begagnad bil så kan vi hjälpa dig med finansieringen.

Illustration of a light blue caravan

Fritidslån

Låna till ny eller begagnad husvagn, husbil, MC, skoter eller fyrhjuling.

Illustration of a car key with a key and a purple car

Privatleasing

Om du föredrar att långtidshyra en ny bil och slippa tänka på värdeminskningen.

Förmånligt lån utan krångel

Vi erbjuder banklån utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver använda bilen, bostaden eller någonting annat du äger som säkerhet när du lånar hos oss.

Vad är ett banklån?

Ordet banklån brukar syfta på ett större lån med lägre ränta. Begreppet innefattar egentligen flera typer av lån – både med och utan säkerhet. Ovan kan du se de banklån som vi erbjuder.

Hur mycket får jag låna?

Hos oss kan du ansöka om ett lån från 10 000 kr upp till 350 000 kr. Exakt hur mycket pengar just du får låna går inte att svara på förrän du gjort en ansökan och vi tagit en kreditupplysning. 

Ansökan går snabbt, är inte bindande och du får direkt reda på den bästa räntan vi kan erbjuda dig. Du får också reda på ifall du får låna hela beloppet du ansökt om eller en lite mindre summa. 

Vad kan jag få för ränta när jag lånar pengar?

Räntan varierar eftersom vi gör en individuell bedömning, som grundar sig på information du uppgett i ansökan och det vi ser i kreditupplysningen. Den lägsta räntan vi erbjuder är 3,95 % och den högsta är 12,95 %. 

Hitta rätt lån för dig

Det finns ett antal olika lånetyper att ta ställning till, där största skillnaden ligger i om lånet kräver säkerhet eller inte. Privatlån, även kallat blancolån och konsumtionslån är lån utan säkerhet. Bolån kräver en säkerhet då lånebeloppen är betydligt större. Det är så klart viktigt att du hittar ett lån som passar dina förutsättningar.

Låna pengar till bil? Vi hjälper dig med ditt billån eller din finansiering

Hos oss kan du både få förmånliga billån via en av många återförsäljare vi samarbetar med eller låna direkt från oss och använda pengarna till att köpa en bil.

Har du flera dyra krediter och lån?

Fördelen med att lösa dyra lån och krediter är att du kan sänka din månadskostnad och få en lägre ränta. Vi hjälper dig gärna att samla dina lån.

Svar direkt på låneansökan

När du ansöker online med BankID får du svar direkt på skärmen. Självklart kan du även ringa kundservice om du har frågor kring ansökan, så hjälper de dig vidare.

Ibland är det bättre att vara två

Genom att lägga till en medsökande, t.ex. en familjemedlem, kan ni öka sannolikheten att få lånet beviljat. Tänk dock på att ni måste uppfylla grundkraven för att få låna:

  • Ha fyllt 20 år.
  • En fast årsinkomst på minst 150 000 kr.
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Låna pengar oavsett behov

Kanske drömmer du om att renovera köket eller köpa en ny cykel? Det är ditt behov som avgör.

Skydda dig mot oförutsedda händelser

Blunda aldrig för eventuella problem. När du kalkylerar på ditt projekt, ta med i beräkningen att din situation kan komma att förändras. Att teckna en försäkring, s.k. låneskydd kostar lite extra, men kan vara en trygghet om du blir sjukskriven eller ofrivilligt arbetslös.

Se även: Vad är Låneskydd?

Låna inte mer än du behöver

Lån ska betalas tillbaka. Det är därför vi gör en noggrann kreditupplysning via UC och vi lånar inte ut pengar till personer som riskerar att få betalningssvårigheter. 

Tänk på att inte låna mer än du behöver och amortera gärna av lite extra på lånet när du har möjlighet, t.ex. i samband med skatteåterbäringen. Då blir din räntekostnad lägre. Du kan självklart också betala av hela lånet i förtid om du önskar.