Vi kan billån

Santander har fordonslånet för dig, oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya motorcykel. Vi samarbetar med många bil- och fritidshandlare och finns där du köper din bil, husbil, husvagn, motorcykel, snöskoter eller atv.

Ett enkelt och tryggt billån

Med ett riktigt billån kan du känna dig trygg. Lånet är skräddarsytt just för dig och din bil. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt i bilhallen. Tala med din återförsäljare om vilken bilförsäkring som passar dig.

Mer om billån

Låneskydd ingår i upp till fyra månader.
Tre månader kostnadsfri försäkring när du tecknar för ett år.
Ett halvår extra garanti om du tecknar för ett år.
  • Låneskydd ingår i tre månader
  • Bilförsäkring 
  • Ett halvår extra garanti om du tecknar för ett år

Återförsäljare

Billån
Låneskydd

Låneskydd ingår utan kostnad

​Vi vill att du ska känna dig riktigt trygg oavsett vad som händer. Därför ingår låneskydd i billånet, i tre månader. Låneskyddet betalar ditt billån om du blir sjuk eller arbetslös.

Läs mer om låneskydd

Bilförsäkring

Bilförsäkring utan kostnad i två veckor

Vi gör det enkelt för dig att försäkra din bil. När du lånar hos oss ingår bilförsäkring i två veckor, helt utan extra kostnad. Väljer du att fortsätta med försäkringen så ger vi dig 25 % rabatt på helårspremien.

Läs mer om bilförsäkringen

Företagskund

För dig som är företagskund

Leasing är ofta den bästa lösningen för dig som behöver bil i arbetet. Det är lätt att budgetera, du slipper binda företagets rörelsekapital i bilen och du kan göra avdrag för halva momsen på leasinghyrorna. Läs mer om leasing

Självklart kan du också låna till företagsbilen. Läs mer om företagslån

Att tänka på vid bilköp

I Konsumentverkets checklista för bilköp kan du läsa om vad som kan vara bra att tänka på när du ska köpa bil: både för köp privat och av bilhandlare.

Checklistan för bilköp finns här

Här får du bästa billånet

Santander samarbetar med över 800 bilhandlare och fritidsåterförsäljare över hela landet. Här får du ett riktigt fordonslån!  

Hitta din närmaste handlare

Så fungerar billånet

  • Ansök om lånet hos din handlare
  • Få kreditbesked direkt
  • Åk hem med bilen

Prata med oss om billån

08-470 79 80 Kundservice
Vardagar 9-17