Bilgaranti - Köp bil tryggt & enkelt

Illustration på en grå bil

Att teckna garanti för sitt fordon är ett bra sätt att undvika oväntade kostnader när bilen behöver lämnas till verkstaden. Garantin täcker de flesta fel som kan uppstå i bilens elektriska och mekaniska komponenter. Den gäller både hemma och på bilsemestern – du får hjälp dygnet runt i hela EU/EES-området.

Sex månader extra garanti på köpet

Trygghet är bra, men vi tycker att extra trygghet är bättre. Därför förlänger vi din garanti med ett halvår. För att erbjudandet ska gälla måste du teckna för minst 12 månader, som då ger dig 18 månaders garanti.

Vill du teckna garanti?

Vi samarbetar med ett av Sveriges ledande garantibolag: Auto Concept. Fråga din säljare så får du hjälp direkt vid köpet och kan köra hem med en trygg garanti till din begagnade bil. 

Illustration av en röd pratbubbla med ett frågetecken i

Frågor & svar

Vad omfattas av garantin?

Garantin omfattar plötsliga oförutsedda skador på de komponenter som definieras i garantibeviset. Fullständiga villkor framgår av ditt garantibevis och allmänna villkor.

Publicerad 18 januari, 2019

Vad krävs för att bilgarantin ska gälla?

Bilen ska vara testad och utan skador i de komponenter som garantin omfattar. Servicen ska skötas enligt tillverkarens fastställda serviceintervaller.

Publicerad 05 mars, 2019

Var gäller bilgarantin?

Den gäller i alla EU- länder och länder kopplade till EES samt Schweiz. Kontrollera vad som gäller för respektive land innan du reser!

Publicerad 05 mars, 2019

Kan jag överlåta bilgarantin?

Ja, om du säljer bilen till en privatperson eller tillbaka till bilhandlaren som du köpte bilen av.

Publicerad 05 mars, 2019

Kan jag förlänga garantin på mitt fordon?

Ja, det går att förlänga garantin utan nytt test.

Publicerad 05 mars, 2019

Skada på bilen – vad gör jag?

Kontakta AutoConcept för hänvisning till verkstad. Skadeanmälan fylls i av din verkstad. Efter vi fått skadeanmälan utför vi en snabb, kompetent och objektiv skadereglering. Skadesvaret lämnas skriftligen till verkstaden.
Autoconcepts webbplats

Publicerad 05 mars, 2019