Det ingår i mc-/skoter-/atv-lånet

Du kan känna dig trygg när du lånar till din mc, skoter eller atv hos oss. Lånet är skräddarsytt till just ditt fordon. Dessutom ingår låneskydd under den första tiden. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt i hallen.

Låneskydd ger extra trygghet

Låneskydd ingår i lånet under den första tiden. Allt för att du ska känna dig trygg, vad som än händer. Läs gärna mer om produkten här intill. 

Skräddarsytt lån

Hos oss får du alltid en betalplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja.

Full flexibilitet

Vi vet att det inte alltid är så lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför vill vi att ditt lån hos oss ska vara flexibelt. Du kan extra-amortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Dessutom kan du alltid lösa lånet när du vill, utan att behöva betala några extra avgifter. 

Så här fungerar vårt lån för mc, skoter och atv

Låna hos oss när du köper mc, skoter och atv hos en återförsäljare. Vi finansierar nya och begagnade objekt av alla märken. 

Låna upp till 80 % av objektets pris. Resten betalar du kontant eller med ett inbytesfordon. 

Lånet kan anpassas till dina behov. Maximal lånetid är 7 år (84 månader). Fordonet får vara högst 20 år när lånet är slutbetalt. 

Säljaren i hallen kan berätta mer, och hjälper dig att ansöka om lånet. Kreditbeskedet kommer snabbt – oftast inom ett par minuter – så att du får besked direkt på plats. 

Har du frågor som rör fordonslån eller något annat, är du alltid välkommen att kontakta kundservice.