Låna 10 000 kr - enkelt och smidigt

Genom att låna 10 000 kan du snabbt förverkliga dina projekt.

Illustration av en hand som lägger i ett mynt i en spargris

När du vill låna upp till 10 000 kan du välja att ta ett lån utan säkerhet. Detta är även känt som ett privatlån. Med ett privatlån hos Santander får du flera fördelar jämfört med andra banker. Här har vi aldrig några dolda avgifter, eller krångliga villkor på dina lån:

  • Det kostar inget att lösa lånet i förtid
  • Det kostar inget att göra extra inbetalningar
  • Ingen uppläggningsavgift
  • Ingen aviavgift om du betalar med autogiro

Det är viktigt att du känner dig trygg med din bank och vet exakt hur mycket du ska betala varje månad och med en transparent bank som Santander får du precis detta. 

Det finns ett par grundkrav som du måste uppfylla för att få lån i Sverige. Dessa krav gäller hos alla banker. Det går till exempel inte att ta ett lån utan en kreditprövning (UC). Alla ansökningar måste bedömas rättvist innan de blir godkända. De övriga grundkraven för att låna pengar hos Santander är:

  • Du måste vara över 20 år
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har en fast årsinkomst på minst 150 00 kr
  • Du är deklarerad i Sverige

Om du uppfyller dessa grundkrav kommer en kreditupplysning från UC bedöma vilket typ av lån du har möjlighet att ta. 

Hur går det till när du vill låna 10 000 kr?

Om du skulle hamna i en situation där du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du att få en betalningsanmärkning. Det här är något som vi vill hjälpa våra kunder undvika och därför erbjuder vi ett låneskydd för privatlån som kan hjälpa dig med betalningarna om du skulle råka ut för något som påverkar din betalningsförmåga. 

Om du har personliga ekonomiska problem kan du alltid vända dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun för att få hjälp och råd. 

Hur påverkar effektiv ränta ditt lån?

Effektiv ränta är den årliga räntan som du betalar på ditt lånebelopp. I effektiv ränta är alla avgifter medräknade och ger därför en bättre överblick över hur mycket du har totalt att återbetala, något som inte är lika tydligt om du bara tittar på räntesiffrorna. 

Du kan ofta se en låg ränta hos många banker eftersom de annonserar nominell årsränta som inte räknar med avgifterna du betalar för lånet. Genom att veta vad den effektiva räntan är får du en komplett överblick över lånets kostnad.

GettyImages-699095725.jpgHar du flera lån? Du kan enkelt samla dem här

Om du har flera privatlån kan det vara en stor fördel att samla dina lån på en och samma plats. Genom att samla dina lån och krediter kan du få en lägre månadskostnad eftersom du slipper betala separata avgifter och ränta för varje enskilt lån.

Låna 10 000 med en personlig återbetalningstid

Ansök här för att snabbt och enkelt ta ett privatlån på 10 000 kr och komma igång med dina projekt och förverkliga dina drömmar. Oavsett vad du behöver låna pengar till vill de flesta ha pengarna på bankkontot snabbt efter att lånet godkänts.

Med Santander kan du snabbt och smidigt ansöka om ditt privatlån på 10 000 kr och samtidigt få en detaljerat överblick över din effektiva ränta och dina månadskostnader.

Upptäck dina möjligheter och låna 10 000 kr idag

Med ett lån på 10 000 kan du komma igång redan idag

Om du har ett mål eller projekt som du vill sätta igång med finns det ingen anledning att vänta. Ansök direkt hos oss idag och få snabbt svar på din låneansökan. 

Upptäck flera möjligheter med ett lån hos Santander idag och hitta den bästa lösningen som passar dig och din ekonomi.

GettyImages-764785033.jpg