Låna 100 000 kr utan säkerhet

På Santander kan du enkelt låna upp till 100 000 kr för att finansiera dina projekt

Illustration av en kupad hand med gröna sedlar

Ta enkelt lån på 100 000 kr

Har du planer eller idéer som du behöver låna pengar för att förverkliga? Genom att låna 100 000 kr får du möjligheten att förverkliga dina drömmar om altanbygge altan, en pool till trädgården eller nya vitvaror till köket. 

Du kan också få behov att låna pengar om du till exempel måste reparera en skada i huset eller din bil. Det finns flera praktiska anledningar till att ta ett privatlån och här kan du snabbt få hjälp och rådgivning så att du kan komma igång med att finansiera dina projekt.


Vad är ett privatlån?

Ett privatlån kallas även blancolån eller konsumentlån och innebär att du tar ett lån utan att lämna säkerhet till banken. En säkerhet lämnas oftast i form av en bostad eller bil för att få låna och leder till en lägre ränta i och med att långivare eller banken kan behålla din säkerhet om du skulle få betalningssvårigheter och inte kan betala tillbaka lånet. Med ett privatlån kommer det därför oftast lite andra krav för att låna.

Betala tillbaka hela lånet utan säkerhet

När du vill låna och tar ett privatlån utan säkerhet gör vi alltid en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen). Den visar bland annat:

  • Om dina uppgifter stämmer överens med våra grundkrav
  • Tidigare ansökningar om att ta ett lån
  • Dina taxerade inkomster
  • Tidigare lån och krediter

När du ansöker om att låna 100 000 kronor kommer vi att göra en individuell bedömning av din ekonomiska situation och därefter kan du se effektiv ränta på lånet och din månadskostnad. 

Med effektiv ränta menas den ränta du får när alla avgifter är medräknade. Hos Santander Consumer Bank har vi inga dolda avgifter, så du kommer aldrig att få en överraskning när du ser din slutgiltiga ränta.

Det är värt att tänka på att när du ska låna 100 000 kr ska du återbetala hela skulden inom din återbetalningstid. Så välj en löptid som är realistisk för din ekonomiska situation.

Upptäck dina lånemöjligheter genom att låna 100 000 kr

Du har flera valmöjligheter när det gäller att ta lån hos oss. Du kan själv välja din återbetalningstid och vilken typ av lån du vill ha. Du kan till exempel ta en titt på vårt billån om du tänkt finansiera ett köp av ny bil. Jämför våra olika lån och välj det som passar in i din situation.

Om du har flera olika privatlån kan du med fördel samla lån så att du bara betalar en samlad månadskostnad istället för flera fakturor varje månad. Detta ger dig en bättre överblick över din ekonomi och du får bättre betalningsmöjligheter då du endast har en månadskostnad och en ränta att betala. 

Med bättre koll på dina utgifter får du lättare kontroll över din ekonomi. Det är alltid bra att kunna samla alla sina lån i ett och samma lån vilket även kan ge dig en lägre total månadskostnad.

Låna 100 000 kronor som privatlån

När du har valt det lån som passar dig och dina behov kan du skicka in din ansökan. Först bör du dock se till att du uppfyller våra grundkrav:

  • Har fyllt 20 år
  • Har en fast årsinkomst på minst 150 000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

Om du uppfyller dessa krav kan du ansöka om ett lån med tre enkla steg direkt här på hemsidan. Du kan även teckna en försäkring i samband med din ansökan för lånet. Med låneskydd får du en rad försäkringar på ditt lån som skyddar dig om du skulle bli sjuk eller bli av med din inkomst. Vi erbjuder ett låneskydd som kostar endast 8,85% av din månadskostnad och är därför ett populärt och praktiskt tillval.

Låna till dina projekt med Santander

Upptäck alla dina möjligheter här hos Santander och hitta den bästa lösningen för dig. Ansök om ett lån på 100 000 kronor idag och sätt igång med dina projekt och planer direkt.