Låna 250 000 kr och kom igång med dina projekt idag

Ta ett privatlån på 250 000 kr och finansiera dina stora projekt.

Illustration av en gul liten bil.

Såhär gör du för att låna 250 000 kr hos Santander

Om du behöver låna pengar har du kommit till rätt plats. Här kan du låna 250 000 kr och samtidigt få trygg och smidig bankrådgivning av våra låneexperter. Hos Santander är vi en transparent bank och det är något som du kan dra nytta av. 

Hos oss får du alltid en detaljerad överblick över ditt lån och avgifter. Vi har aldrig några dolda avgifter som gör din månadskostnad högre utan varning. Du får istället ett hållbart lån med tydliga villkor från en ärlig bank som vill hjälpa dig förverkliga dina projekt.

Hur håller du bäst koll på dina lån? 

Om du inte har tagit ett lån tidigare är det några viktiga saker du bör känna till. Ett lån på 250 000 kr hos Santander är ett privatlån, vilket innebär att du lånar utan säkerhet. Att ta ett lån utan säkerhet betyder att du kan låna pengar utan att ge banken en säkerhet i form av en bil eller bostad. 

På vår sida Magasinet hitta många användbara tips på hur du kan få total koll på din ekonomi och dina befintliga lån. Du kan även hitta många svar på dina frågor genom att titta bland våra vanliga frågor och svar.

Låna 250 000 kr som privatlån eller läs om våra andra lån

Behöver du ett privatlån eller är en annan forma av lån bättre för dina behov? Hos Santander erbjuder vi en rad olika lån som du kan ansöka om:

  • Billån
  • Fritidslån
  • Privatleasing 
  • Samla lån 

Alla lån är anpassade efter vilka behov du har och hos oss kan du hitta ett lån som passar just dig. Du kan välja att låna mer eller mindre än 250 000 kr och du kan själv anpassa återbetalningstiden. Detta ger dig kontroll över din egen ekonomi så att du kan förverkliga dina drömmar med ett lån du har råd med.

Samla dina lån med Santander

Om du har flera befintliga lån kan det vara smart att samla dina lån så att du får en lägre månadskostnad. Det blir oftast billigare att samla lån på en plats i och med du slipper betala flera olika avgifter och räntor varje månad. Det är en enkel och smidig lösning som ger dig bättre kontroll över din ekonomi och mer pengar över varje månad. 

Om du skulle ha problem med att betala tillbaka hela skulden riskerar du att få en betalningsanmärkning. Detta är en situation som vi inte vill se våra kunder hamna i. Om du har problem med att betala dina skulder kan du få stöd och hjälp hos budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Alla låneansökningar sker med en kreditprövning (UC) som ger oss en tydlig överblick över din betalningsförmåga.

Hur mycket ska du betala tillbaka när du lånar 250 000 kr? 

Den totala summan du ska betala för lånet går inte att förutsäga innan ditt lån har godkänts. Du kan själv välja lånebeloppet och återbetalningstiden men räntan är rörlig och kan variera mellan 3,95 till 12,96. 

För att se exakt hur mycket du ska betala tillbaka kan du titta på den effektiva räntan du får när ditt lån godkänns. Även den effektiva räntan är rörlig och kan variera mellan 4,02% till 13,75%. Den effektiva räntan och nominella räntan du får baseras på din kreditprövning, och därför kan du inte se din totala lånekostnad innan du har ansökt om ett lån.