Här kan du tryggt låna 30 000 kr

Upptäck dina möjligheter hos Santander Consumer Bank och låna 30 000 kr idag.

Illustration av en gul liten bil.

Så här lånar du 30 000 kr hos oss

Att ta ett privatlån, eller blancolån som det också kallas, är en smart lösning om du behöver låna pengar till ett projekt eller renovering. Hos Santander kan du ansöka om ett privatlån utan säkerhet vilket innebär att du inte behöver lämna pant till banken, som exempelvis en bostad eller bil. Med vårt privatlån får du snabbt pengarna på kontot inom 1-3 bankdagar. 

Få effektiv ränta utan dolda avgifter 

På Santander Consumer Bank tror vi på transparent rådgivning och lån. Detta innebär att du inte kommer få några dolda avgifter i din månadskostnad. Du ser din effektiva ränta när du ansöker om lånet. Effektiv ränta är din månadsränta baserat på det totala beloppet för hela din kredit. Med ett lån hos Santander får du: 

 • Ingen kostnad för att göra extra inbetalningar
 • Ingen aviavgift om du betalar med autogiro
 • Ingen uppläggningsavgift
 • Ingen kostnad för att lösa lånet i förtid

Du får en effektiv ränta som är baserad på ditt lån och din ekonomiska situation.

Låna 30 000 kr hos en säker och ansvarsfull bankverksamhet

Hos Santander Consumer Bank tror vi på ansvarsfull bankverksamhet och det betyder att vi gör en ordentlig kreditprövning innan du får ditt lån beviljat. 

En kreditupplysning ligger som grund för vilken effektiv ränta du kommer att få. Om du vill låna 30000 kr får du alltså en individuell bedömning som är anpassad efter dina ekonomiska förutsättningar. 

Med de bästa förutsättningarna för ett tryggt lån kan du få en hanterbar effektiv ränta och realistiska månadskostnader. Slipp tänka på hur mycket du behöver betala tillbaka varje månad och fokusera istället på ditt projekt, oavsett om det är:

 • En renovering
 • En ny bil
 • Nya vitvaror
 • En reparation

Innan du tar ett lån måste du avgöra om du kan betala tillbaka hela skulden, annars riskerar du en betalningsanmärkning. Vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun om du tappat kontrollen över din personliga ekonomi för mer information och hjälp.

GettyImages-936079088.jpg

Tre enkla steg för att låna 30 000 kr

När du ska ansöka om lån kan du göra det i tre enkla steg: 

 1. Fyll i ansökan för att se din personliga ränta
 2. Välj din månadskostnad
 3. Signera avtalet

När du gör din ansökan kan du se både effektiv ränta och avgifter. Du kan snabbt få besked om du kan låna 30 000 kr och sätta igång med dina planer för lånet. När du har signerat avtalet har du pengarna på kontot inom 1-3 bankdagar - smidigt och snabbt.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du ekonomiska följder

När du ansöker om ett lån kommer din betalningsförmåga granskas genom en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen). Om du mot förmodan skulle få problem med att betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. Vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun om du känner att du behöver hjälp med din ekonomi. 

Vill du låna 30 000 kr är det viktigt att du uppfyller grundkraven:

 • Du är över 20 år
 • Du har en fast årsinkomst på minst 150 000 kronor, deklarerad i Sverige
 • Du har inga betalningsanmärkningar.

Om du uppfyller dessa krav kan du snabbt och enkelt ansöka om ett lån på 30 000 kr. För mer information kan du se våra frågor och svar om privatlån här.   

Ansök om att låna 30 000 kr hos Santander idag 

Upptäck dina lånemöjligheter hos oss idag och skicka in din ansökan om ett lån på 30 000 kronor. Du kan även ta ett lån på 20 000 kr eller upp till 350 000 kr. Du väljer själv din återbetalningstid och din ränta är individuellt beräknad baserad på din situation.

GettyImages-105657154.jpg