Låna 40 000 kr och låt dina drömmar gå i uppfyllelse

Lån med individuell ränta och utan oförutsedda avgifter.

Illustration av gröna sedlar

Ta ett lån på 40 000 kr hos Santander

Det kan vara köket som behöver renoveras eller garaget som behöver byggas ut. Det kan också vara så att vitvarorna ska bytas ut för att bli mer energieffektiva eller någon sorts oförutsedd avgift som dyker upp, som till exempel ett fönster som har gått sönder.

Anledningarna kan vara riktigt många, och drömmarna eller projekten kan vara både små och stora. Att låna 40 000 kr för att komma i mål med projekt eller uppfylla en dröm kan bli verklighet för dig som väljer Santander Consumer Bank. 

Ta ett privatlån på 40 000 kr från oss snabbt och enkelt - du är i trygga händer från start till slut, då vi inte har några dolda eller plötsliga avgifter.

Kan jag låna 40 000 kr utan säkerhet?

Som kund hos Santander kan du ta ett privatlån på till exempel 40 000 kronor utan säkerhet. Det enda som behövs vid ett lån är en kreditupplysning som görs via Upplysningscentralen. Denna kreditupplysning visar helt enkelt om din ekonomi är stark nog till att låna 40 000 och i sin tid betala tillbaka dem. 

Kreditupplysningen fungerar således som en säkerhet både för oss som långivare och för dig, då du i lugn och ro kan låna den summa pengar som du vet att du klarar av att betala tillbaka.

När vi gör en kreditupplysning kollar vi bland annat på din deklarerade inkomst, ditt civilstånd, dina krediter, eventuella betalningsanmärkningar eller tidigare förfrågningar. Du kan läsa mycket mer om kreditupplysningen och din kreditvärdighet här.

Ta ett lån utan några konstigheter

Om du aldrig har tagit ett privatlån innan kan det kännas svårt och komplicerat. Därför har vi hos Santander gjort processen väldigt enkel och transparent. Så här går det till:

  1. Du ansöker om ett lån på till exempel 40 000 kr, då det är den summan som behövs eller fattas för ditt behov. Din ansökan är inte bindande i detta första steg. 
  2. Redan vid ansökningstillfället kan du se din individuella ränta och på så sätt få ett hum om din framtida ekonomi.
  3. Det kan variera från kund till kund hur mycket man vill betala per månad, samt vad som är realistiskt när det handlar om att betala tillbaka lånet. Du väljer både månadskostnaden och återbetalningstiden själv, allt efter vad som passar bäst efter dina ekonomiska förutsättningar.
  4. Om allt ser bra ut för dig kan du enkelt signera låneavtalet med BankID och dina 40 000 kr är på ditt bankkonto inom få dagar. 

Det var hela processen. Enkelt, eller hur? Om du är nyfiken på vad din personliga ränta blir på ett privatlån kan du snabbt räkna ut det på vår hemsida. Du har alltid rätt till att tänka på saken, därför erbjuder vi en ångerrätt på två veckor.

Din ekonomiska situation vid ett privatlån 

Det ligger en stor trygghet för dig som kund hos Santander i att veta att ditt privatlån på exempelvis 40 000 kr hos oss fungerar som ett annuitetslån. Det betyder att du varje månad betalar tillbaka samma antal kr per månad som du själv har valt. Tryggt, stabilt och utan oförutsedda avgifter.

Ett privatlån hos oss är dock alltid flexibelt, så du kan lösa in ditt lån i förtid eller extraamortera om det visar sig vara den rätta lösningen för dig. Detta är självklart utan extra kostnad, och detsamma gäller om du vill samla alla dina lån för att få bättre villkor.