Låna 25 000 kr till just det ditt hjärta begär

Inga dolda avgifter eller överraskningar – bara drömmar som går i uppfyllelse.

Illustration av gröna sedlar

Ta ett lån på 25 000 kr hos Santander

Vad din dröm är spelar egentligen inte så stor roll för oss som långivare. Vi finns här för dig som vill låna 25 000 kr med ro i sinnet, utan oförutsedda avgifter.

Med ett privatlån på 25 000 kr från Santander Consumer Bank kan din dröm bli till verklighet på nolltid.  Läs vidare här och bli positivt överraskad över hur du kan låna pengar på ett tryggt sätt.

Jag vill låna 25 000 kr – vad ska jag göra?

Du har bestämt dig för att inte låta din dröm bara vara en dröm, eller för att det nu äntligen är dags att ta tag i det där projektet där hemma som bara har stått och väntat på den rätta tidpunkten. Så vad händer nu?

  1. Du börjar med att fylla i din låneansökan som avser ett lån på 25 000 kr. Det görs så enkelt och snabbt som via BankID, då du som kund hos Santander Consumer Bank bidrar till vårt arbete om en ständigt digitaliserad och, i slutändan, mer ansvarsfull värld.

    Samtidigt med att du fyller i din ansökan får du också besked om din personliga ränta – allt för att ge dig en trygg överblick på din framtida ekonomi.

  2. I nästa steg väljer du helt själv din månadskostnad. Hos Santander tror vi på transparens hela vägen för att uppnå bra upplevelser. När du själv väljer din månadskostnad och vilken återbetalningstid du önskar har du alla förutsättningar för att lyckas med att betala tillbaka ditt lån på ett ansvarsfull och säkert sätt.

  3. Nu till det spännande: Dags att signera ditt låneavtal. Så fort du har skrivit under kan du räkna med att ditt lån på 25 000 kr kommer in på ditt bankkonto inom 1–3 dagar. Och nu kan du äntligen komma igång med att uppfylla en dröm eller två.

GettyImages-1300189247.jpg

Grundkrav och kreditupplysning vid lån på 25 000 kr

Som du ser är det inga konstigheter i ett privatlån på 25 000 kr från Santander Consumer Bank. Det enda vi kräver är att du uppfyller en del grundkrav, såsom:

  • Att du är över 20 år gammal
  • Att du inte har några betalningsanmärkningar
  • Att du är bosatt i Sverige
  • Att du har en fast årsinkomst på minst 150 000 kr

Vid varje låneansökan gör vi som långivare också en kreditupplysning via Upplysningscentralen. Kreditupplysningen visar en del uppgifter om dig, som bland annat dina taxerade inkomster och dina tidigare lån och krediter.

Kreditupplysningen fungerar som en säkerhet både för dig och för banken, då den i slutändan visar om dina ekonomiska förutsättningar är starka nog till ett lån på exempelvis 25 000 kr.

Låneskydd vid ett privatlån på 25 000 kr

Som kund hos Santander Consumer Bank kan du teckna ett låneskydd när du upptar ett lån på en summa som exempelvis 25 000 kr. Låneskydd fungerar som en slags försäkring, som kan betala ditt månadsbelopp i upp till ett år – om det skulle hända någonting som gör att du inte kan betala tillbaka just där och då.

Du kan teckna Låneskydd samtidigt som du ansöker om ditt privatlån på 25 000 kr, och på så sätt känna dig trygg även om du skulle bli sjukskriven eller ofrivilligt arbetslös.