Ta ett privatlån på 65 000 kr

Uppfylla dina drömmar, stora som små, med ett privatlån.

Illustration av gröna sedlar

Vad är egentligen ett privatlån?

Kanske har du stött på termen i andra sammanhang eller du har kanske hört talas om blancolån, konsumtionslån eller lån utan säkerhet – kanske är det faktiskt första gången du hör talas om privatlån.

Oavsett hur mycket information du har med dig sedan innan kommer vi på denna sida:

  • Fördjupa oss i vad ett privatlån är
  • Ta reda på vem som kan ta ett privatlån 
  • Visa hur du kan teckna ett privatlån för att uppfylla såväl små drömprojekt i hemmet som finansiera större och oväntade kostnader

Läs med och få all information du behöver om privatlån, så du kan ansöka om ett lån på 65 000 kr på ett tryggt och säkert sätt.

Att låna 65 000 kr via ett privatlån

Ett privatlån är en typ av lån som utfärdas av en privat långivare, såsom en bank. Villkoren, och kraven för att bli godkänd, för lånet bestäms därmed av långivaren.

En av de främsta fördelarna med ett privatlån på exempelvis 65 000 kr är att det kan användas för en mängd olika syften. Det kan vara bland annat renovering av hemmet eller finansiering av stora inköp. Privatlån har också en tendens att ha lägre räntor än kreditkort.

När du ansöker om ett privatlån kommer långivaren vanligtvis att granska din kreditvärdighet och ekonomiska historia för att avgöra din lämplighet och ränta. En högre kreditvärdighet och en stark ekonomisk historia kan öka sannolikheten för att bli godkänd för lånet och säkra en lägre ränta.

En annan viktig faktor att överväga är lånetiden. Lånetiden är den tid som det tar att betala tillbaka lånet. En längre lånetid kommer att leda till lägre månadsbetalningar, men en högre total kostnad på grund av ränta. En kortare lånetid kommer att leda till högre månadsbetalningar, men en lägre totalkostnad.

Det kan även vara bra att överväga avgifter förknippade med ditt privatlån. Dessa kan inkludera uppläggningsavgifter, fakturaavgifter och förseningsavgifter. Var säker på att du förstår alla avgifter innan du tar ett beslut.

Sist men inte minst är det en stor fördel om du redan från första början har en klar plan på hur dina 65 000 kr ska användas och hur du ska betala tillbaka dem. Om du lånar bara exakt så mycket som du vet att du behöver blir det lättare att få överblick av din ekonomi både innan, under och efter lånet.

Låna 65 000 hos Santander Consumer Bank

Vi hjälper dig gärna med att uppnå dina drömmar, oavsett om det handlar om solceller på taket eller en totalrenovering av badrummet.

Det finns inte några dolda avgifter förknippade med ditt privatlån på 65 000 kr. Hos Santander tror vi stenhårt på transparens, och du kommer därför inte få varken uppläggningsavgifter eller extra avgifter om du väljer att betala med autogiro.

Något annat som du kommer märka av är hur ditt privatlån är anpassat till just dig. Vi räknar ut din personliga ränta när du lämnar in din låneansökan, baserat på dina ekonomiska förutsättningar. Återbetalningstiden på ditt privatlån är också något som du själv avgör.

Det är busenkelt att ansöka om ett privatlån på 65 000 kr – fyll i din låneansökan, välj din månadskostnad och signera avtalet via BankID. Dina 65 000 kr landar på ditt bankkonto inom få dagar och du är redo att uppnå dina drömmar, stora som små.