Låna 80 000 kr och upplev ekonomisk frihet

Privatlån utan dolda avgifter och otrevliga överraskningar.

Illustration av gröna sedlar

Man kan spara pengar genom att att finansiera ett projekt, såsom solceller på taket, men av olika anledningar uppleva att ekonomin inte räcker till hela vägen i mål. Då kan ett privatlån hjälpa till.

Du kan ta ett privatlån på 80 000 kr utan säkerhet hos Santander Consumer Bank och vara trygg hela vägen. Vi är professionella långivare som erbjuder individuell ränta och individuell återbetalningstid.

Privatlån kallas även för blancolån eller konsumtionslån. En av de främsta fördelarna med privatlån är att de kan ge dig ekonomisk frihet genom att ge dig tillgång till kapital som kan användas till olika syften, såsom att starta ett företag eller renovera hemmet.

Privatlån kan ge dig som individ frihet att följa dina egna ekonomiska mål och drömmar. Detta kan på sikt leda till ännu större ekonomiska möjligheter och en högre levnadsstandard.

Om du exempelvis lånar 80 000 kr till ett projekt i ditt hem kan det ge dig ännu mer pengar på sikt, när du säljer din bostad och går med vinst tack vare den renoveringsinvestering du gjorde. 

Men ett privatlån behöver inte heller alltid leda till något annat eller något större. Ett privatlån är också med till att ge dig ekonomisk frihet här och nu, där du kan låna pengar och betala tillbaka dem i den takt som passar dig.

Ett privatlån ger således en känsla av frihet eftersom det ger dig möjligheten att låna pengar på dina egna villkor. Privatlån kan användas för en mängd olika ändamål, och som låntagare har du flexibilitet till att välja lånesumma på bland annat 80 000 kr, återbetalningstid och ränta som bäst passar dina behov.

Dessutom kräver privatlån inte säkerhet, vilket gör att de är tillgängliga för en bredare grupp av individer. Med ett privatlån har du därmed frihet till att ta kontroll över din ekonomiska situation och på bästa sätt utnyttja dina möjligheter.

Hur funkar det att låna 80 000 kr?

När du ska låna 80 000 från oss hos Santander Consumer Bank börjar hela (och mycket enkla) processen med att vi gör en kreditupplysning. Den görs via Upplysningscentralen och innehåller information om dina inkomster och eventuella tidigare lån. 

GettyImages-1300189247.jpg

Utifrån kreditupplysningen kan vi avgöra om ett lån på 80 000 kr är möjligt för just dina ekonomiska förutsättningar, vilket är en trygghet både för oss som långivare – men i allra högsta grad även för dig som låntagare, då du kan ta ett privatlån på en summa som du vet att du i sin tid kommer kunna betala tillbaka.

När vi har godkänt ditt lån får du massvis av bra fördelar, som exempelvis:

  • Två betalfria månader
  • Inga dolda avgifter
  • Individuell återbetalningstid
  • Personlig ränta

Du kan även teckna ett Låneskydd som ger dig extra trygghet, om något skulle hända som gör att du inte kan betala tillbaka ditt lån som planerat. 

Som du kan se är det inga konstigheter i att ta ett lån på 80 000 kr hos Santander, så skicka in din låneansökan idag och låt oss hjälpa dig med att uppnå ekonomisk frihet.