Renoveringslån - framtidssäkra din bostad

Låna till renovering med ett renoveringslån hos Santander. Du kan låna upp till 350.000 kr.

Check mark

Vi erbjuder en attraktiv ränta

Check mark

Du behöver inte ställa säkerhet

Check mark

Vår ansökningsprocess är enkel, säker och snabb

Låna till renovering - flexibelt renoveringslån för ditt hem

Att kunna renovera sin bostad är ibland nödvändigt och kan vara ett sätt att investera i bostadens värde och säkerhet. Hos Santander erbjuder vi renoveringslån som är skräddarsydda för att hjälpa dig att kunna finansiera renoveringen av ditt hus eller din lägenhet.

Våra lån ger dig möjligheten att finansiera allt från små uppfräschningar till större renoveringsprojekt. Med våra flexibla avbetalningsplaner och konkurrenskraftiga räntor kan du fokusera på att skapa ditt drömboende med trygghet i din ekonomi. Räntan är rörlig och bestäms utifrån varje låntagare och baseras utifrån din privatekonomi.

Fördelar med Santanders renoveringslån

Attraktiva räntor och villkor

På Santander strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder attraktiva villkor för att kunna finansiera olika förbättringar i din vardag. Detta gäller även din bostad. Med konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningsalternativ kan du känna dig säker på att du får ett lån som passar din ekonomiska situation.

Snabb beslutsprocess

Vi vet att tiden kan vara viktig när det gäller att påbörja dina renoveringar, till exempel vid en olycka. Vi erbjuder en snabb och effektiv beslutsprocess för våra renoveringslån, där du kan få svar på din låneansökan inom 10 minuter.

Tydliga villkor

Hos Santander tror vi på tydlighet och öppenhet i våra lånevillkor. Vi presenterar klara och tydliga villkor från början vad gäller till exempel avgifter och räntor, så att du vet vad du kan förvänta dig under hela lånetiden.

Vanliga frågor och svar

Hur lång är återbetalningstiden för renoveringslån hos Santander?

Vi erbjuder flexibla avbetalningsplaner som kan sträcka sig över flera år och anpassas efter din betalningsförmåga. Du kan välja den återbetalningstid som passar dig bäst, så att du kan hantera din månatliga budget på ett bekvämt sätt.

Publicerad 19 mars, 2024

Vad krävs för att ansöka om ett renoveringslån?

För att ansöka behöver du vanligtvis bevis på inkomst och information om det renoveringsprojekt du planerar. Vår kundservice finns till hands för att guida dig genom hela processen och svara på eventuella frågor som kan uppstå längs vägen.

Vi satsar alltid på tydlighet, flexibilitet och konkurrenskraftiga villkor för att göra din renoveringsresa så smidig som möjligt. Kontakta oss idag för att börja planera din renovering.

Publicerad 19 mars, 2024

Vad är den maximala lånesumman jag kan ansöka om?

Du kan ansöka om renoveringslån hos Santander upp till 350.000 kr. Vi skräddarsyr lånesumman efter dina behov och din ekonomiska situation. Beroende på din ekonomiska situation beräknas räntan och antalet delbetalningar som lånet ska betalas över. Vi gör allt för att säkra att dessa förhållanden blir så goda som möjligt för dig som väljer att ta ett renoveringslån hos oss.