Vissa idéer är värda att förverkliga

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vårt mål är att vara den bästa banken för våra kunder, partners, aktieägare och medarbetare.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 121 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Santander Consumer Banks resa i Norden

Verksamheten i Norge startade 1963 och på den norska marknaden är Santander marknadsledande inom fordonsfinansiering. 2007 etablerade sig Santander även i Finland och Danmark.

Den 1 juli 2015 fusioneras Santander Consumer Bank AB (tidigare GE Money Bank AB) in i Santander Consumer Bank AS. Det innebär att vi nu är verksamma i Skandinavien som en bank med norsk banklicens. På den nordiska marknaden har vi i dag över 1,3 miljoner kunder, 1 300 anställda och 3 800 partners. Vi vill växa ännu mer och bli ledande inom fordonsfinansiering, lån och betal- och kreditkort i Norden. Vill du veta mer om förvärvet eller har kundfrågor: läs mer här

I Sverige bedrivs verksamheten i filialform under namnet Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial, och står under tillsyn av norska Finanstilsynet och svenska Finansinspektionen.