Banken med lokal närvaro och global styrka

Vi hjälper människor och företag att blomstra och förverkliga sina idéer.

Ung kvinna i ljusröd mönstrad blus lutar hakan i handen och tittar drömmande

Vi är en nordisk bank med 1500 kollegor i Sverige, Norge, Danmark och Finland och är stolta över att vara en del av den globala koncernen Banco Santander med 144 miljoner kunder och över 200 000 anställda i 45 länder. I Sverige har vi en halv miljon kunder och på kontoret i Solna jobbar 400 engagerade medarbetare.

Vårt syfte är att hjälpa människor och företag att blomstra samt möjliggöra för kunder och partners att förverkliga sina idéer. Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra värdeord – Simple, Personal and Fair. De är nyckeln till hur vi blir det självklara valet för våra kunder och den bästa arbetsplatsen för våra anställda.

Vi är en av Sveriges största aktörer inom fordonsfinansiering. Vi erbjuder även privatlån med bra villkor och försäkringar samt sparkonton med en av marknadens bästa räntor och insättningsgaranti. Våra kreditkort har trygga försäkringar och återbäring via samarbeten i detaljhandeln erbjuder vi delbetalning i butik och online.

Vi arbetar i en ständigt föränderlig miljö och tror att nyckeln till vår framgång är innovation, förbättring och utveckling – vilket gör det roligt att gå till jobbet – varje dag. Det råder en entreprenöranda hos oss och ingen idé är för liten för att lyftas fram. Vi deltar alla i utvecklingen av en modern bank genom eget ansvarstagande, expertis och samarbete mellan olika funktioner. Innovation, kundupplevelse och fortsatt digitalisering ligger oss extra varmt om hjärtat.

Vi är fast beslutna i att vara en ansvarsfull bank i vårt sätt att arbeta, hur vi vårdar vår miljö och ger tillbaka till samhället. Banco Santander har fått utmärkelsen som världens mest hållbara bank efter publiceringen av Dow Jones Sustainability Index (DJSI) för 2019.

Jobba hos oss

Lediga jobb och hur det är att jobba hos oss.

Press & Media

För dig som är journalist eller representerar media.

Kontakta oss

Kundservice och andra förfrågningar.

Klagomål

Kontakta oss om du är missnöjd.

Tips, råd & guider

Tips och råd för din privatekonomi.

Vårt sponsorskap

Våra sponsringsinsatser fokuserar på att inspirera till träning och en hälsosam livsstil.

Behandling av personuppgifter

Så hanterar vi personuppgifter.

Cookies

Cookies på vår webbplats.

GE Money Bank

En del av Santander.

Bolagsinformation

Santander i Norden.

Vi tror på rörelse och gemenskap för många!

Vår övertygelse är att idrott förenar många människor och att röra på sig ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle.

En nordisk bank med spanska rötter

Vi har en halv miljon kunder i Sverige och på kontoret i Solna jobbar över 400 engagerade medarbetare.

Vi tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 144 miljoner kunder  i över 45 länder.