Vissa idéer är värda att förverkliga

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Vårt mål är att vara den bästa banken för våra kunder, partners, aktieägare och medarbetare.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander. Banco Santander grundades 1857 och är en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. Vi har vunnit många fina utmärkelser under åren så som väldens bästa bank.

Santander Consumer Banks resa i Norden

Verksamheten startade i Norge 1963 och på den norska marknaden är Santander marknadsledande inom fordonsfinansiering. 2004 etablerades Santander Consumer Bank i Sverige och 2007 etablerade sig Santander även i Finland och Danmark.

Den 1 juli 2015 fusioneras Santander Consumer Bank AB (tidigare GE Money Bank AB) in i Santander Consumer Bank AS. Det innebär att vi är verksamma i Skandinavien som en bank med norsk banklicens. På den nordiska marknaden har vi i dag över 1,3 miljoner kunder, 1 300 anställda och 3 800 partners. Vi vill växa ännu mer och bli ledande inom fordonsfinansiering, lån och betal- och kreditkort i Norden. 

I Sverige bedrivs verksamheten i filialform under namnet Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial, och står under tillsyn av norska Finanstilsynet och svenska Finansinspektionen.