Deltagarna i Min klassiker 2019 i cykelutrustning på skogsväg.

#MinKlassiker 2019

Line, Susanne, Michel och Ulrica – fyra personer med olika bakgrunder och unika förutsättningar valdes ut bland 900 sökanden för att, tillsammans med oss och En Svensk Klassiker, förverkliga idén om en mer hälsosam och hållbar livsstil. 

Klicka för att se senaste episoden. (Öppnas i nytt fönster)

Förhoppningen är att Line, Susanne, Michel och Ulrica ska lyckas genomföra En Svensk Klassiker, men det är inte loppen som är målet, det är resan dit. Till sin hjälp har de tre coacher: hälsoinspiratören Stephan Wilson, topptriatleten Annie Thorén och den tvåfaldige VM- och OS-medaljören på längdskidor – Johan Olsson.

Vi hoppas att deras årslånga resa, från Öppet spår, Vätternrundan, Vansbrosimningen och slutligen Lidingöloppet, kommer att inspirera människor att investera i en mer hälsosam livsstil.

Se alla episoder på minklassiker.se och följ @minklassiker på Instagram för extramaterial och de senaste uppdateringarna.

En Svensk Klassiker – Glädje, gemenskap, svett och tårar

Santander Consumer Bank är sedan 2016 en av huvudsponsorerna till En Svensk Klassiker vars grundtanke är att motivera till motion och träning året om och på så sätt bidra till att göra människor i Sverige friskare.