Jobba hos oss

Santander Consumer Bank är en av världens största banker och söker alltid kompetenta medarbetare som vill utvecklas med oss.

Lediga tjänster

Just nu söker vi IT-kompetens

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till Wise IT genom att klicka på länken – http://bit.ly/2s8nqpR

 

System Manager, Infrastrukturspecialist, Data Warehouse Business Intelligence-specialist

Vill du arbeta i en öppen miljö som ger dig stort ansvar och frihet? Då kan tjänsterna i Monjas team på Santander Consumer Bank vara rätt för dig! Vi söker System Manager, Infrastrukturspecialist och samt Data Warehouse Business Intelligence-specialist. Välkommen med din ansökan via vår rekryteringspartner Wise IT – inget cv behövs! 

 

Lösningsarkitekter

Vill du vara med på en spännande resa där du får chansen att tillhöra en stark gemenskap? Är du en person som vill arbeta med affärsutveckling på en entreprenörsdriven bank med global kraft i ryggen? Anser du att det ger möjligheter och är inspirerande? Ta då chansen att bli en del av oss på Santander Consumer Bank som just nu söker lösningsarkitekter. Välkommen med din ansökan via vår rekryteringspartner Wise IT – inget cv behövs! 

 

Kravanalytiker och teknisk projektledare

Till Johans team söker vi en kravanalytiker och en teknisk projektledare som vill vara med på vår förändringsresa. Som kravanalytiker bidrar du med din spetskompetens inom kravanalys och agerar nyckelspelare i uppbyggnaden av en ny funktion. Som projektledare arbetar du i en inspirerande och snabbrörlig miljö som uppmuntrar till samarbete och ständig utveckling. Välkommen med din ansökan via vår rekryteringspartner Wise IT – inget cv behövs!

 

Så är det att arbeta på Santander Consumer Bank

Medarbetarna är grundstenen i Santander. Vi är måna om ett positivt företagsklimat och satsar på att alla anställda ska ha en bra arbetsmiljö, chans att utvecklas i yrket och en anställning som ger lite extra.

På Santander Sverige arbetar cirka 450 personer.