Jobba hos oss

Santander Consumer Bank är en av världens största banker. Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra globala värdeord Simple, Personal and Fair. De är nyckeln till hur vi blir det självklara valet för våra kunder och den bästa arbetsplatsen för våra anställda. Våra värdeord handlar om hur vi driver vår verksamhet, hur vi interagerar och hur vi behandlar varandra.

Santander Consumer Bank vill att alla medarbetare ska trivas, utvecklas och känna att deras idéer kan förverkligas.

Därför är det extra kul när vi är kreativa som i till exempel Ideathon, där 20 medarbetare och 20 externa entreprenörer, från olika företag och branscher, tillsammans arbetar fram idéer kring nya produkter och tjänster under intensiva 24 timmar.

Det är så vi lever upp till vår vision ”We go Beyond Banking”.

Lediga tjänster

Just nu söker vi IT-kompetens

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till Wise IT genom att klicka på länken – http://bit.ly/2s8nqpR

 

System Manager, Infrastrukturspecialist, Data Warehouse Business Intelligence-specialist

Vill du arbeta i en öppen miljö som ger dig stort ansvar och frihet? Då kan tjänsterna i Monjas team på Santander Consumer Bank vara rätt för dig! Vi söker System Manager, Infrastrukturspecialist och samt Data Warehouse Business Intelligence-specialist. Välkommen med din ansökan via vår rekryteringspartner Wise IT – inget cv behövs! 

 

Lösningsarkitekter

Vill du vara med på en spännande resa där du får chansen att tillhöra en stark gemenskap? Är du en person som vill arbeta med affärsutveckling på en entreprenörsdriven bank med global kraft i ryggen? Anser du att det ger möjligheter och är inspirerande? Ta då chansen att bli en del av oss på Santander Consumer Bank som just nu söker lösningsarkitekter. Välkommen med din ansökan via vår rekryteringspartner Wise IT – inget cv behövs! 

 

Kravanalytiker och teknisk projektledare

Till Johans team söker vi en kravanalytiker och en teknisk projektledare som vill vara med på vår förändringsresa. Som kravanalytiker bidrar du med din spetskompetens inom kravanalys och agerar nyckelspelare i uppbyggnaden av en ny funktion. Som projektledare arbetar du i en inspirerande och snabbrörlig miljö som uppmuntrar till samarbete och ständig utveckling. Välkommen med din ansökan via vår rekryteringspartner Wise IT – inget cv behövs!

 

Vad som driver oss

Våra medarbetare har ett brett engagemang för vår verksamhet och en stark vilja att bidra, skapa värde och göra skillnad. Vi vill ta vara på denna kraft i allt vi gör och i alla våra relationer.

På vår arbetsplats har vi en stark samhörighet. Vi känner en gemenskap och har kul tillsammans på jobbet. Vi är alla måna om att hjälpa verksamheten och våra kunder att hitta den bästa lösningen och vi gör det med ett serviceinriktat förhållningssätt.

Det råder en entreprenörsanda hos oss och ingen idé är för liten för att lyftas fram. Vi respekterar allas idéer och åsikter och deltar alla i utvecklingen av en modern bank genom ansvarstagande, expertis och samarbete.

Innovation, kundupplevelsen och fortsatt digitalisering ligger oss extra varmt om hjärtat.