Hem > Om oss > Jobba hos oss

Att jobba hos oss

Santander Consumer Bank är en av världens största banker. Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra globala värdeord Simple, Personal and Fair. De är nyckeln till hur vi blir det självklara valet för våra kunder och den bästa arbetsplatsen för våra anställda. Våra värdeord handlar om hur vi driver vår verksamhet, hur vi interagerar och hur vi behandlar varandra.

Vad som driver oss

Våra medarbetare har ett brett engagemang för vår verksamhet och en stark vilja att bidra, skapa värde och göra skillnad. Vi vill ta vara på denna kraft i allt vi gör och i alla våra relationer.

På vår arbetsplats har vi en stark samhörighet. Vi känner en gemenskap och har kul tillsammans på jobbet. Vi är alla måna om att hjälpa verksamheten och våra kunder att hitta den bästa lösningen och vi gör det med ett serviceinriktat förhållningssätt.

Det råder en entreprenörsanda hos oss och ingen idé är för liten för att lyftas fram. 

Innovation, kundupplevelsen och fortsatt digitalisering ligger oss extra varmt om hjärtat.

Vi är en nordisk bank med lokal närvaro och global styrka, som gör det möjligt för människor och företag att förverkliga sina idéer.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter

Santander Consumer Bank har rutiner för hur vi hanterar personuppgifter i en rekryteringsprocess. Dessa regler utgår från att Santander är personuppgiftsansvarig när en kandidat skickat in sin ansökan till oss.

Ta del av rutinerna i sin helhet samt vilka rättigheter du har