Hem > Om oss > Jobba hos oss > Senior Databasadministratör/SSIS-utvecklare

Senior databasadministratör/SSIS utvecklare

I Sverige har Santander Consumer bank 450 000 kunder och ca 400 anställda. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 133 miljoner kunder i över 45 länder. Vi vill inspirera och möjliggöra för människor att förverkliga sina idéer, eftersom vi anser att vissa idéer, när de realiseras, kan göra en verklig skillnad.

Är du vår Databasadministratör?

Vill du utveckla en ny roll hos oss och samtidigt vara del av en innovativ tillväxtresa i en organisation där du får stor möjlighet att påverka? Vi söker dig som har arbetat minst ett par år gärna betydligt längre som applikations DBA och även kan axla rollen som SSIS utvecklare.

Din profil

Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa där du jobbar på en avdelning med stora möjligheter att utveckla dig själv och vår organisation. Tjänsten som databasadministratör är en ny roll på vårt kontor i Solna, så du får möjlighet att sätta ramar och bygga upp struktur. Du kommer dock att samarbeta och få stöd från andra databasadministratörer på våra andra kontor i Norden. Rollen som SSIS utvecklare innebär samarbete med andra som har liknande roll. Du är van vid Microsoft miljö och att hantera en stor mängd databaser.

Du kommer att arbeta i många olika team både högt och lågt så du är prestigelös som person. Du är kundorienterad, utåtriktad och har mycket lätt för att kommunicera samt att du ser lösningar och har ett intresse för att sätta processer. Du har arbetat agilt samt sannolikt arbetat i Visual Studio, VSTS och Jira.

Övrigt

Arbetet förläggs till vårt kontor på Hemvärnsgatan i Solna, nära T-bana Solna Strand. Låter det intressant? Skicka in din ansökan snarast till ansvarig rekryterare på följande mejladress: josephine.ivstam@santanderconsumer.se   

Vill du veta mer? Tveka inte med att höra av dig. Intervjuer sker fortlöpande.