Hem > Om oss > Jobba hos oss > Ledig tjänst: Senior BI-utvecklare

Ledig tjänst – Senior BI-utvecklare

Data Scientist
Drivs du av att utveckla affären och har erfarenhet av olika machine learning tekniker? Vill du arbeta i ett trevligt gäng där du får göra skillnad?
Arbetsuppgifter/Din profil.
Din uppgift är att kartlägga verksamhetens behov och vidare skapa värde för verksamheten utifrån tillgänglig data. Du kommer att arbeta med ’’stakeholders’’ i hela organisationen och identifiera möjligheter att utnyttja företagsdata för att driva affärslösningar. Mer precist handlar det om att du med din expertis inom analysområdet säkerställer informationskvalitet, optimerar processer och skapar nya affärsmöjligheter. 
Du erbjuds en nyckelroll där ditt arbete spänner över både strategiska och operativa delar. Operativt kommer du att arbeta med analytiska metoder och programmeringsspråk där du integrerar och manipulerar data. Inom det strategiska området förväntas du med god affärsmässighet och problemlösningsförmåga driva projekt som skapar värde för verksamheten. Utifrån analys av data förstår du kundens behov och ser möjligheter till anpassat erbjudande
Du är som person framåtorienterad och har en stark problemlösningsförmåga med tonvikt på produktutveckling samt har erfarenhet av av t.ex R, Python, SQL mm. Du har arbetat med att skapa datarkitekturer samt har god erfarenhet av att använda en mängd olika ’’machine learning’’ tekniker. Du är utåtriktad och har mycket lätt för att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Du drivs av att utveckla affären och tekniken. Du har sannolikt haft en liknade roll i minst 3-5  år gärna längre.
Övrigt
Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast. Vårt kontor ligger vid Solna Strand nära T bana och bussar,.Om du tycker att ovanstående passar in på dig, så tveka inte med att söka så snart som möjligt. Vi intervjuar fortlöpande.
Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@santanderconsumer.se

Triggas du av att genom din expertis inom data och business intelligence skapa lösningar och värde för verksamheten? Har du god kunskap inom Qlik och har arbetat som BI-utvecklare? Vill du arbeta i ett trevligt gäng i en växande organisation där du kan vara med och påverka och göra skillnad?

Arbetsuppgifter/Din profil
Som BI-utvecklare hos oss kommer du att utveckla och förvalta nuvarande och framtida Business Intelligence lösningar där vi just nu befinner oss i en expansiv fas med att utveckla vår framtids BI-plattform. Du kommer att bygga BI-lösningar med Qlik och vara med och leda den övergripande Qlik-architecturen och implementerar principer för design och lösningar.

Du analyserar komplexa data strukturer och system, dataflöde, beroenden och relationer för att bidra till konceptuella fysiska och logiska datamodeller som kommer att användas i BI-lösningar. Rollen innebär att du utvecklar optimerade dashboards i QlikView baserat på affärsbehov, proaktivt bidrar du med att bygga en robust och effektiv BI infrastruktur. 

I rollen arbetar du tätt med verksamheten för att förstå krav på lösningar och det ingår även viss utbildning för business användare.

För att lyckas i denna roll har du sannolikt arbetat minst 5 år som BI-utvecklare, och har god erfarenhet av Qlik. Du känner dig trygg inom visualisering, och mycket goda kunskaper i SQL och ETL. Du är van att ge feedback och proaktivt kommunicera. Som person är du strukturerad och identifierar potentiella affärsmöjligheter.

Med bakgrund av ditt öppna tillvägagångssätt hittar och driver du nya förbättringar.  Du arbetar tillsammans med hela Data Management-teamet och stöder hela avdelningen med din expertis.

Övrigt
Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast. Vårt kontor ligger vid Solna Strand nära T bana och bussar.

Om du tycker att ovanstående passar in på dig, så tveka inte att söka så snart som möjligt. Vi intervjuar fortlöpande.
Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@santanderconsumer.se