Hem > Om oss > Jobba hos oss > Automation Specialist

/Global/Om%20oss/Jobba%20hos%20oss/GettyImages-947353300-750x333.jpg

Automation Specialist

Vill du arbeta i framtidens bank? Vill du ta ansvar för att införa, vidareutveckla, felsöka och underhålla befintliga automationssystem? Vill du arbeta i ett trevligt gäng där du får påverka och göra skillnad? Vi söker nu för rekrytering en Automation Specialist.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att designa nya automations lösningar i befintligt automationssystem för att automatisera och accelerera nuvarande manuella processer. Du kommer att administrera befintliga automatiserings plattformar som används för bland annat överföringar mellan olika ekonomisystem. Du säkerställer att uppkomna incidenter monitoreras och adresseras samt identifierar ny lösningsstrategi för automatisering där så behövs. Du skapar, underhåller och hanterar dokumentation avseende den tekniska konfigurationen för systemet och processerna.

Din profil

Du har arbetat med och har god erfarenhet av Microsoft System Center Orchestrator och har goda kunskaper av Microsoft SQL Server. Du har även goda kunskaper i generell IT-infrastruktur, nätverksstruktur och protokoll, Powershell samt SFTP, data och filformat. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling i .NET och C# med Visual Studio, Visual Basic 6. Det är även en fördel om du har kunskaper i System Center Operations manager, SSIS, EFT lösningar sam databas och filkryptering. 

Du är som person framåtorienterad och har en stark problemlösningsförmåga. Du är utåtriktad och har mycket lätt för att kommunicera såväl muntligt som skriftligt såväl på svenska som engelska. Du drivs av att utveckla affären och tekniken och har förståelse för att se affärsnyttan i det jobb du utför. Du har sannolikt haft en liknande roll i tre år. 

Övrigt

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Vårt härliga kontor ligger i Solna Strand nära T Bana och bussar och du har tillgång till både gym och pool. Tveka inte med att söka tjänsten så snart som möjligt då vi bokar in intervjuer fortlöpande.

Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@santanderconsumer.se

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med lokal närvaro och global styrka som gör det möjligt för människor och företag att förverkliga sina idéer.

Santander Consumer Bank tillhör den spanska bankkoncernen Banco Santander som är en av världens största banker med 194 000 anställda, 3,6 miljoner aktieägare och 121 miljoner kunder främst i Europa och Latinamerika.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och cirka 300 medarbetare med kontor i Solna strand. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel.