Automation Specialist

Vill du arbeta i framtidens bank? Vill du ta ansvar för att införa, vidareutveckla, felsöka och underhålla befintliga automationssystem? Vill du arbeta i ett trevligt gäng där du får påverka och göra skillnad? Vi söker nu för rekrytering en Automation Specialist.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att designa nya automations lösningar i befintligt automationssystem för att automatisera och accelerera nuvarande manuella processer. Du kommer att administrera befintliga automatiserings plattformar som används för bland annat överföringar mellan olika ekonomisystem. Du säkerställer att uppkomna incidenter monitoreras och adresseras samt identifierar ny lösningsstrategi för automatisering där så behövs. Du skapar, underhåller och hanterar dokumentation avseende den tekniska konfigurationen för systemet och processerna.

Din profil

Du har arbetat med och har god erfarenhet av Microsoft System Center Orchestrator och har goda kunskaper av Microsoft SQL Server. Du har även goda kunskaper i generell IT-infrastruktur, nätverksstruktur och protokoll, Powershell samt SFTP, data och filformat. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling i .NET och C# med Visual Studio, Visual Basic 6. Det är även en fördel om du har kunskaper i System Center Operations manager, SSIS, EFT lösningar sam databas och filkryptering. 

Du är som person framåtorienterad och har en stark problemlösningsförmåga. Du är utåtriktad och har mycket lätt för att kommunicera såväl muntligt som skriftligt såväl på svenska som engelska. Du drivs av att utveckla affären och tekniken och har förståelse för att se affärsnyttan i det jobb du utför. Du har sannolikt haft en liknande roll i tre år. 

Övrigt

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Kontoret ligger vid Solna Strand nära T-bana och bussar. Du har tillgång till både gym och pool.

Om ovanstående är en match med vad du söker och du har den profil som vi letar efter, tveka inte med att skicka in din ansökan snarast möjligt till hr.sweden@santanderconsumer.se.

"Mina största inspirationskällor på jobbet är möjligheterna att ständigt få utvecklas och att tillsammans identifiera och utveckla bra idéer för våra kunder."

Carolina Edgren, Communication Coordinator

Illustration man med röda byxor åker segway

Lediga tjänster

External Recovery Lead

We are now looking for an External Recovery Lead to join our Massive Collections Team, that is managing our providers that are performing the outsourced activities.

Read more

Bolagsjurist

Vill du vara med och forma framtidens betalnings- och finansieringslösningar tillsammans med oss? Vi söker nu för rekrytering en Bolagsjurist.

Läs hela annonsen för Bolagsjurist

Frontendutvecklare Angular eller React

Är du frontendare och gillar Angular eller React? Skulle du vilja arbeta med de senaste teknikerna inom Frontend och samtidigt vara anställd på en av världens största banker?

Då är Santander något för dig. Förutom teknikmiljö i framkant kommer du få investera en halv dag per vecka på eget lärande, och du kommer vara del i många spännande nyutvecklingsprojekt där du själv har möjlighet att styra och utforma.

Läs hela annonsen för Frontendutvecklare Angular eller React