Brand Manager Nissan

Har du arbetat som kundansvarig inom bilbranschen och söker nästa utmaning i din karriär? Är du dessutom analytisk, intresserad av siffror och trivs i en roll där du även driver olika projekt? Då är sannolikt denna roll något för dig.

Om tjänsten

Som Brand Manager består dina arbetsuppgifter av både sälj, analys och rapportering. Du har eget resultatansvar och blir en viktig del i vår verksamhet då du utgör länken mellan generalagenten och den interna säljavdelningen i banken. Tillsammans med marknads- och säljavdelningarna hos Nissan skapar du koncept, lösningar och kampanjer, vars genomförande du sedan ansvarar för tillsammans med vår säljkår. Rollen innebär direktkontakt med både fordonsimportörer och återförsäljare, vilka du stöttar i utvecklingen och arbetet med fordonsfinansiering. Du skriver även försäljningsrapporter, gör analyser och prognoser. Du rapporterar till säljansvarig Captive i Sverige och kommer även att ha nära samarbete med den nordiskt ansvariga för Nissan och andra Brand Managers.

Vem är du?

Du har god erfarenhet av försäljning och förhandling med nyckelkundsansvar inom fordonsbranschen såsom generalagenter eller finansbolag, antingen från importörs- eller bilfinansledet. Du är van vid att göra ekonomiska analyser och har erfarenhet av budgetarbete. Vidare talar och skriver du obehindrat på såväl svenska som engelska eftersom din roll också innefattar viss rapportering på engelska. Du har sannolikt en akademisk examen eller motsvarande.

Som person är du professionell i din framtoning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är van vid självständigt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du trivs i en utåtriktad roll med mycket kontakter där du får skapa förtroende. Självklart delar du vårt stora intresse för den svenska bilmarknaden.

Vi erbjuder

Som Brand Manager finner du en utmanande, stimulerande och rolig roll med mycket ansvar. Genom ditt arbete och dina insatser kommer du ha direkt påverkan på vårt resultat. Santander Consumer Bank erbjuder ett öppet och prestigelöst arbetsklimat med högt i tak samt stark gemenskap och sammanhållning.

Om du känner att detta passar in på dig så tveka inte med att skicka in din ansökan i form av ett personligt brev samt CV till hr.sweden@santanderconsumer.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta Pernilla Hammar på 073 056 50 35

"Mina största inspirationskällor på jobbet är möjligheterna att ständigt få utvecklas och att tillsammans identifiera och utveckla bra idéer för våra kunder."

Carolina Edgren, Agile Development Manager

Illustration av flicka i gul klänning som cyklar

Lediga tjänster

Automation Specialist

Vill du arbeta i framtidens bank? Vill du ta ansvar för att införa, vidareutveckla, felsöka och underhålla befintliga automationssystem? Vill du arbeta i ett trevligt gäng där du får påverka och göra skillnad? Vi söker nu för rekrytering en Automation Specialist.

Läs hela annonsen för Automation Specialist

Frontendutvecklare Angular eller React

Är du frontendare och gillar Angular eller React? Skulle du vilja arbeta med de senaste teknikerna inom Frontend och samtidigt vara anställd på en av världens största banker?

Då är Santander något för dig. Förutom teknikmiljö i framkant kommer du få investera en halv dag per vecka på eget lärande, och du kommer vara del i många spännande nyutvecklingsprojekt där du själv har möjlighet att styra och utforma.

Läs hela annonsen för Frontendutvecklare Angular eller React