Hem > Om oss > Jobba hos oss > Ledig tjänst: Commercial Product Owner Sales Finance B2B

Commercial Product Owner Sales Finance B2B till Santander Consumer Bank Sverige

Ledig tjänst: Commercial Product Owner Sales Finance B2B

Vill du arbeta med ett trevligt gäng i framtidens bank, där du verkligen kan göra skillnad? Vi söker nu en Commercial Product Owner Sales Finance som ska ansvara för ny affärsutveckling inom Sales Finance.

Ansvarsområde

Som produktägare för Sales Finance ansvarar du för produkten i sin helhet. Detta innebär att du kommer att utveckla en produktplan med en tydlig strategi och även innehållande bl.a. effektivitets och lönsamhetsmål. Du kommer att supportera den kommersiella funktionen i kravställningar från kund samt tillse att produkten följer gällande regulatoriska krav. Du gör detta i samarbete med ditt virtuella värdeteam med nyckelpersoner från de avdelningar inom banken som du anser vara relevanta för uppgiften. Du ser möjligheten i att öka antalet Santander produkter på varje slutkund och samarbetar därför gärna med vår B2C avdelning. Tillsammans med andra produktägare planerar och implementerar du en kundupplevelse som är enkel, personlig och rättvis.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en roll där du får samarbeta i olika grupper både externt, internt och med de andra nordiska länderna. Du är en intraprenör med mycket driv och är även van vid att arbeta självständigt. Som person är du målinriktad, framåt och ser möjligheter. Du är van vid att leda projekt samt har sannolikt en försäljningsbakgrund från finansbranschen. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska likväl som på engelska och har en högskoleutbildning inom ekonomi. Du rapporterar till affärsutvecklingschef B2B.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Vårt härliga kontor ligger vid Solna Strand nära T-bana och bussar. Du har tillgång till både gym och pool. Om du tycker att ovanstående passar in på dig så tveka inte med att söka tjänsten så snart som möjligt via mejl josephine.ivstam@santanderconsumer.se då vi intervjuar fortlöpande.

Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@santanderconsumer.se

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med lokal närvaro och global styrka som gör det möjligt för människor och företag att förverkliga sina idéer.

Santander Consumer Bank tillhör den spanska bankkoncernen Banco Santander som är en av världens största banker med 194 000 anställda, 3,6 miljoner aktieägare och 121 miljoner kunder främst i Europa och Latinamerika.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och cirka 300 medarbetare med kontor i Solna strand. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel.