Hem > Om oss > Jobba hos oss > Frontendutvecklare

/Global/Om%20oss/Jobba%20hos%20oss/GettyImages-947353300-750x333.jpg

Frontendutvecklare

Gillar du Angular eller React? Skulle du vilja arbeta med de senaste teknikerna inom Frontend och samtidigt vara anställd på en av världens största banker?

Då är Santander något för dig. Förutom teknikmiljö i framkant kommer du få investera en halv dag per vecka på eget lärande, och du kommer vara del i många spännande nyutvecklingsprojekt där du själv har möjlighet att styra och utforma.

Din vardag

Webbteamet arbetar alltid med de nyaste frontend-ramverken och de nya tekniker som lyfts fram inom frontend communitys ser man även till att snabbt implementera. Här kommer du lägga större delen av ditt fokus.

Inom Santander har man fattat ett strategiskt beslut att lägga större delen av sina nyutvecklingsresurser på webb och frontend, vilket innebär att du kommer få möjlighet att skapa en massa nya smarta funktioner till och för bankens kunder. Du har alltså stora möjligheter att själv styra din utveckling.

Man har kommit långt vad gäller agilt arbetssätt och du kommer i dina projekt arbeta som teammedlem, eller styra själv. Vidare kommer du få dela med dig av din best practice till kolleger.   

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat med de vanligaste frontendverktygen JavaScript, CSS och HTML i något år, om du har längre erfarenhet ser vid det som bonus. Ett stort plus är om du arbetat med något eller några av de vanligaste JavaScript-ramverken, såsom React, Angular, Vue, alternativt CSS-ramverk som Less eller Sass. 

Du tycker det är lika viktigt som oss att skapa starka resultat, i form av väl genomtänkta, enkla applikationer som verkligen ger extra nytta för våra kunder. Med andra ord gillar du verkligen att skapa bra frontend! Det kommer du i så fall få göra med ett härligt och drivet team som delar din passion. 

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Johan Eriksson, 072-301 48 26.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med lokal närvaro och global styrka som gör det möjligt för människor och företag att förverkliga sina idéer.

Santander Consumer Bank tillhör den spanska bankkoncernen Banco Santander som är en av världens största banker med 194 000 anställda, 3,6 miljoner aktieägare och 121 miljoner kunder främst i Europa och Latinamerika.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och cirka 300 medarbetare med kontor i Solna strand. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel.