Hem > Om oss > Jobba hos oss > Ledig tjänst: Frontendutvecklare

Ledig tjänst - Frontendutvecklare

Vill du arbeta med ett trevligt gäng i framtidens bank, där du kan göra skillnad samtidigt som du får möjlighet att ägna en halv dag per vecka till kompetensutveckling?

I rollen som frontendutvecklare på Santander Consumer Bank arbetar du med kunden i fokus i agilt team nära arkitekter och business.

Rollen innebär

  • Arkitektur
  • Utveckling och design
  • Mentorskap för nya talanger
  • Driva egna och gemensamma projekt för vidareutveckling

Du har sannolikt arbetat med frontendutveckling minst ett par år och har god erfarenhet av moderna tekniker inom området såsom SSAS eller LESS. Du har även erfarenhet av HTML5, CSS3, EPI samt REST.

Som person är du utåtriktad, kundorienterad, du utmanas av att hitta lösningar samt trivs med att dela med dig av kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och bidrar med positiv energi till gruppens utveckling. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.


Övrigt

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas snarast i höst. Vårt härliga kontor ligger i Solna Strand nära T Bana och bussar och du har tillgång till både gym och pool. Om ovanstående passar in på dig, tveka inte med att skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi bokar in intervjuer fortlöpande med uppehåll under semesterperioden. Vill du veta mer?

Kontakta josephine.ivstam@santanderconsumer.se