Hem > Om oss > Jobba hos oss > Ledig tjänst: Key Account & Regionsäljare Norra Sverige

/Global/Om%20oss/Jobba%20hos%20oss/GettyImages-947353300-750x333.jpg

Ledig tjänst: Key Account & Regionsäljare Norra Sverige

Är du vår nya Key Account Manager för Norra Sverige? Vill du vara del av en innovativ tillväxtresa i en organisation där du får stor möjlighet att påverka? Vi söker dig som har arbetat som regionsäljare, gärna inom handel. Din region omfattar norra Sverige.

Ansvarsområde

Du är ansvarig för att driva försäljning och har lönsamhetsansvar för utvalda kunder och hela regionen. Du kommer att resa inom regionen mellan två och fyra dagar/vecka. Du ansvarar för hela försäljningsutvecklingen i regionen och har individuella planer för varje enskild kund där både möjligheter, risker och mål utvärderas. Du arbetar främst mot etablerade kunder och kedjor men ser också möjligheter med nya samarbetspartners. Tillsammans med Head of Sales Finance & Brokers sätter ni mål för regionen. Rollen innebär en del samarbete med it, operations och marknad

Din profil

Naturligtvis har du erfarenhet av arbete som regionsäljare. Du bör också ha arbetat inom butik och även förstå hur webbhandeln fungerar. Du har en god digital och ekonomisk kunskap. Du är mycket strukturerad som person. Det är en fördel om du bor i Umeå med omnejd. Du arbetar hemifrån då du inte är ute och besöker kunder. Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa där du har stora möjligheter att utveckla dig själv och vår organisation.

Övrigt

Rollen innebär mycket självständigt arbete. Du rapporterar till Head of Sales Finance & Brokers som arbetar från kontoret i Solna.

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Om du tycker att ovanstående passar in på dig så tveka inte med att söka tjänsten så snart som möjligt via mejl josephine.ivstam@santanderconsumer.se då vi intervjuar fortlöpande.

Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@santanderconsumer.se

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med lokal närvaro och global styrka som gör det möjligt för människor och företag att förverkliga sina idéer.

Santander Consumer Bank tillhör den spanska bankkoncernen Banco Santander som är en av världens största banker med 194 000 anställda, 3,6 miljoner aktieägare och 121 miljoner kunder främst i Europa och Latinamerika.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och cirka 300 medarbetare med kontor i Solna strand. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel.