Senior databasadministratör/SSIS utvecklare

Vill du utveckla en ny roll hos oss och samtidigt vara del av en innovativ tillväxtresa i en organisation där du får stor möjlighet att påverka? Vi söker dig som har arbetat minst ett par år gärna betydligt längre som applikations DBA och även kan axla rollen som SSIS utvecklare.

Vill du utveckla en ny roll hos oss och samtidigt vara del av en innovativ tillväxtresa i en organisation där du får stor möjlighet att påverka? Vi söker dig som har arbetat minst ett par år gärna betydligt längre som applikations DBA och även kan axla rollen som SSIS utvecklare.

Din profil

Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande resa där du jobbar på en avdelning med stora möjligheter att utveckla dig själv och vår organisation. Tjänsten som databasadministratör är en ny roll på vårt kontor i Solna, så du får möjlighet att sätta ramar och bygga upp struktur. Du kommer dock att samarbeta och få stöd från andra databasadministratörer på våra andra kontor i Norden. Rollen som SSIS utvecklare innebär samarbete med andra som har liknande roll. Du är van vid Microsoft miljö och att hantera en stor mängd databaser.

Du kommer att arbeta i många olika team både högt och lågt så du är prestigelös som person. Du är kundorienterad, utåtriktad och har mycket lätt för att kommunicera samt att du ser lösningar och har ett intresse för att sätta processer. Du har arbetat agilt samt sannolikt arbetat i Visual Studio, VSTS och Jira.

Övrigt

Kontoret ligger vid Solna Strand nära T-bana och bussar. Du har tillgång till både gym och pool.

Om ovanstående är en match med vad du söker och du har den profil som vi letar efter, tveka inte med att skicka in din ansökan snarast möjligt till hr.sweden@santanderconsumer.se.

"Mina största inspirationskällor på jobbet är möjligheterna att ständigt få utvecklas och att tillsammans identifiera och utveckla bra idéer för våra kunder."

Carolina Edgren, Agile Development Manager

Illustration av en flicka med brunt hår som håller i en ipad

Lediga tjänster

Automation Specialist

Vill du arbeta i framtidens bank? Vill du ta ansvar för att införa, vidareutveckla, felsöka och underhålla befintliga automationssystem? Vill du arbeta i ett trevligt gäng där du får påverka och göra skillnad? Vi söker nu för rekrytering en Automation Specialist.

Läs hela annonsen för Automation Specialist

Frontendutvecklare Angular eller React

Är du frontendare och gillar Angular eller React? Skulle du vilja arbeta med de senaste teknikerna inom Frontend och samtidigt vara anställd på en av världens största banker?

Då är Santander något för dig. Förutom teknikmiljö i framkant kommer du få investera en halv dag per vecka på eget lärande, och du kommer vara del i många spännande nyutvecklingsprojekt där du själv har möjlighet att styra och utforma.

Läs hela annonsen för Frontendutvecklare Angular eller React