Hem > Om oss > Jobba hos oss > Teknisk testare

Kvinna förklarar något för en kollega

Teknisk testare

Vi växer och söker nu ytterligare en teknisk testare till vårt kontor i Solna. Vill du arbeta med ett trevligt gäng i framtidens bank, där du kan göra skillnad samtidigt som du får möjlighet att ägna en halv dag per vecka till kompetensutveckling? Vi växer och söker dig som är teknisk testare med erfarenhet från testautomatisering till ett av våra agila team, där du kommer arbeta nära utvecklare, arkitekter och produktägare.

Ansvarsområde

Tjänsten innebär att du med hjälp av manuella tester och kravgranskning inhämtar kunskap och förståelse för systemen och dess arkitektur. Vidare kommer du att utveckla och underhålla testdesignen, där de testfall som skapar mest värde överförs till automatiserade tester i verktygen, SoapUI eller Selenium.

Du kommer att fastställa den testmiljö och testdata som behövs för de automatiserade testerna samt driva egna och gemensamma initiativ kring kvalitetssäkring.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en roll där du får samarbeta i olika grupper och är van att dela med dig av dina kunskaper, samtidigt som du gärna arbetar självständigt.

Du är analytisk, strukturerad, noggrann och har arbetat med tester i liknande roll tidigare.

Du har lätt för att uttrycka dig på svenska likväl som på engelska.

Du har en högskoleutbildning - It-teknik på kandidatnivå eller motsvarande, har erfarenhet av SQL och kan programmering.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt.

Kontoret ligger vid Solna Strand nära T-bana och bussar. Du har tillgång till både gym och pool.

Tveka inte med att söka tjänsten så snart som möjligt då vi bokar in intervjuer fortlöpande. 

Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@santanderconsumer.se

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med lokal närvaro och global styrka som gör det möjligt för människor och företag att förverkliga sina idéer.

Santander Consumer Bank tillhör den spanska bankkoncernen Banco Santander som är en av världens största banker med 194 000 anställda, 3,6 miljoner aktieägare och 121 miljoner kunder främst i Europa och Latinamerika.

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och cirka 300 medarbetare med kontor i Solna strand. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel.