Teknisk testare

Vi växer och söker dig som är teknisk testare med erfarenhet från testautomatisering till ett av våra agila team, där du kommer arbeta nära utvecklare, arkitekter och produktägare.

Vi växer och söker nu ytterligare en teknisk testare till vårt kontor i Solna. Vill du arbeta med ett trevligt gäng i framtidens bank, där du kan göra skillnad samtidigt som du får möjlighet att ägna en halv dag per vecka till kompetensutveckling?

Ansvarsområde

Tjänsten innebär att du med hjälp av manuella tester och kravgranskning inhämtar kunskap och förståelse för systemen och dess arkitektur. Vidare kommer du att utveckla och underhålla testdesignen, där de testfall som skapar mest värde överförs till automatiserade tester i verktygen, SoapUI eller Selenium.

Du kommer att fastställa den testmiljö och testdata som behövs för de automatiserade testerna samt driva egna och gemensamma initiativ kring kvalitetssäkring.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en roll där du får samarbeta i olika grupper och är van att dela med dig av dina kunskaper, samtidigt som du gärna arbetar självständigt. Du är analytisk, strukturerad, noggrann och har arbetat med tester i liknande roll tidigare. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska likväl som på engelska. Du har en högskoleutbildning - It-teknik på kandidatnivå eller motsvarande, har erfarenhet av SQL och kan programmering.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt. Kontoret ligger vid Solna Strand nära T-bana och bussar. Du har tillgång till både gym och pool.

Om ovanstående är en match med vad du söker och du har den profil som vi letar efter, tveka inte med att skicka in din ansökan snarast möjligt till hr.sweden@santanderconsumer.se.

"När man har världens roligaste jobb så är det självklart att man vill dela med sig av det till morgondagens stjärnor."

Thomas Lindqvist, Head of Application Management

Illustration man i ljusblå kavaj som går och tittar i en mobiltelefon

Lediga tjänster

Automation Specialist

Vill du arbeta i framtidens bank? Vill du ta ansvar för att införa, vidareutveckla, felsöka och underhålla befintliga automationssystem? Vill du arbeta i ett trevligt gäng där du får påverka och göra skillnad? Vi söker nu för rekrytering en Automation Specialist.

Läs hela annonsen för Automation Specialist

Frontendutvecklare Angular eller React

Är du frontendare och gillar Angular eller React? Skulle du vilja arbeta med de senaste teknikerna inom Frontend och samtidigt vara anställd på en av världens största banker?

Då är Santander något för dig. Förutom teknikmiljö i framkant kommer du få investera en halv dag per vecka på eget lärande, och du kommer vara del i många spännande nyutvecklingsprojekt där du själv har möjlighet att styra och utforma.

Läs hela annonsen för Frontendutvecklare Angular eller React