Hem > Om oss > Nyheter & artiklar

Nyheter och artiklar

Man sitter utanför sommarstuga

Välj rätt sparkonto åt dina pengar

15 AUGUSTI 2018 | En av de viktigaste punkterna i din privatekonomi är att jämföra och välja rätt sparkonton och sparformer. 

Läs experternas rekomendation för sparande

Spargris

Samla dina smålån, spara tusenlappar och betala av snabbare

6 AUGUSTI 2018 | Se över vad du betalar i ränta och avgifter för dina smålån, kortkrediter och avbetalningsköp, du kan spara mycket pengar på att samla dem i ett privatlån.

Läs hur ett samlingslån kan spara dig flera tusen kronor varje månad

Två män som kapar till planka vid renovering

Fem saker att tänka på innan du tar ett privatlån

2018-07-02 | Funderar du på att ta ett lån men är rädd för att någonting ska gå snett? Läs igenom våra fem tips innan du tar ditt privatlån för att slippa oroa dig. 

Läs våra tips

Ungt par framför en laptop

Funderar du på att låna pengar? Vi hjälper dig på vägen

2018-06-27 | Har du ett sommarprojekt på gång? Står en altan, ett spa, eller något annat högt upp på önskelistan? Eller har ett härligt tillfälle dykt upp för att förverkliga en idé som du inte riktigt lyckats spara ihop till? Kanske överväger du att låna pengar och då kan goda råd på vägen vara bra.

Läs vår artikel om att låna pengar

Ungt par på utlandssemester

Rädda semestern med ett extra betal- och kreditkort

2018-06-21 | Semestern är här för många. Härligt! Har du en kortare eller längre resa inbokad? Då kanske du funderar på hur du på smidigaste sätt betalar dina kostnader under resan och hur du kan känna dig säker om oturen skulle vara framme och allt inte fungerar som planerat. Det går att både trygga plånboken och maxa semesterkänslan.

Här får du några tips

Någon läser en bok, gör anteckningar och dricker en kopp kaffe

Hur mycket får jag låna?

2018-06-21 | Ja, hur mycket får man låna egentligen? Fler faktorer spelar in och på Santander är vi måna om att ditt lån ska vara tryggt, både för dig och oss.

Läs vår guide

Familj på badstrand som tar en selfie

Flest sparar och semestrar för sin skatteåterbäring

2018-06-07 | I dagarna får en stor andel svenskar sin skatteåterbäring. Vad vi gör med pengarna varierar. När vi har frågat runt i sociala medier får vi ungefär samma fördelning av svar som kommer fram i undersökningar som görs.

Läs hela artikeln