Vårt sponsorskap

Vi på Santander har en lång historia av sponsring. Vi har stöttat både världens största fotbollsligor och små lokala lag. Sponsring har varit och kommer att vara en stor del av Santanders synlighet, men också vårt sätt att göra relevanta handlingar.

För oss är det viktigt att på bred front arbeta aktivt med idrott då det ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle. Därför fokuserar vi våra sponsringsinsatser på att stötta människor, evenemang samt organisationer som inspirerar många människor till träning och en hälsosam livsstil.

En Svensk Klassiker

Team Santander är världens största team som tillsammans ska genomföra En Svensk Klassiker med coachen och skidlegendaren Johan Olsson i spetsen. Laget består av nära 100 personer med olika bakgrunder och förutsättningar.

Santander har sedan 2016 varit en av huvudsponsorerna till En Svensk Klassiker. Initiativet  syftar till inspirera människor att börja träna. Vi har sedan flera år tillbaka satsat mycket på hälsa och välmående - både i samhället i stort och internt bland medarbetare.  

Scuderia Ferrari

Santander Consumer Bank återvänder till Formel 1 som ny partner till Scuderia Ferrari.

Under partnerskapet kommer Santander att erbjuda Scuderia Ferrari ett brett utbud av lösningar för att stödja teamets ansträngningar att bli koldioxidneutrala till 2030. Bankens logotyp kommer att vara framträdande på lagets bilar, tävlingsdräkter och kepsar.

Norska fotbollförbundet

"Kjærlighet til fotball starter i det små." Vår sponsring i Norge fokuserar på 3 vs. 3 ligor och tillsammans med det Norska fotbollförbundet organiserar vi fotbollsturneringar för 6-7-åringar i hela Norge. Målet är att få barnen att röra sig genom ett roligt spelformat.

Vi på Santander är stolta över att få vara med i det här initiativet – vilket vi tror kommer att hjälpa ännu fler av de små att se hur kul fotboll är!

Santander Final4

I Danmark har Santander sedan 2015 varit stolt huvudsponsor för den hedrade danska cupturneringen i handboll för både damer och herrar, som idag kallas Santander Final4.