Therese Alshammar

2023 välkomnar vi Therese Alshammar som simcoach till Team Santander! 

Therese har totalt 72 internationella mästerskapsmedaljer och har slagit 14 världsrekord. Therese karriär sträckte sig över hela 23 år – hon är den enda simmaren i världshistorien som har hållit sig i den absoluta toppen under så lång tid.

Therese kommer att ge deltagarna i Team Santander tekniktips och träningsprogram fram till Vansbrosimningen. Nytt för i år är att samtliga träningsprogram och tekniktips kommer att publiceras på Santander Consumer Banks hemsida samt Team Santanders Instagram och Facebooksida.

– Att få möjligheten att lära ut simning är en stor passion för mig, dels för att få ge tillbaka av all min kunskap, men kanske främst för att få se människor utvecklas. När jag fick frågan om att coacha Team Santander kände jag att det var en perfekt matchning – att få sprida kunskap och att få se hundra personer utvecklas utifrån deras individuella nivå, säger Therese Alshammar.

Alshammars insats syftar till att få fler personer i rörelse året om – både deltagarna i Team Santander och de som följer teamet i sociala medier. 

Vill du ha samma träningsupplägg som deltagarna i Team Santander?
Ta del av Thereses program och tekniktips här