Fotbollsspelare från Manchester United

Manchester United

Santander Consumer Bank är sedan 2017 stolt partner till Manchester United. Den världskända fotbollsklubben har under många år utvecklat konceptet "Manchester United Soccer School". 

Gemensamma värderingar

För oss betyder det att vi aktivt arbetar med gemensamma värderingar som vi delar med Manchester United – så som hälsa, rörelse och gemenskap; Come play the United way.

Manchester United till Sverige

Ett av projekten vi gör tillsammans är fotbollsskolan "Manchester United Soccer School" – där vi gör det möjligt för en fotbollsförening i Sverige att få ett unikt besök av Manchester Uniteds duktiga tränare i en hel vecka. Syftet med fotbollsskolan är att barn och ungdomar ska få chansen att uppleva träning i världsklass.

Manchester United har utvecklat fotbollsskolans träningskoncept under en lång tid och det handlar både om spelteknik, kommunikation, fysisk och mental träning. Och kanske det viktigaste – att vara en schyst kompis både på och utanför planen, och att alltid främja gemenskap och glädje. När man har roligt tillsammans går både träningen och spelet mycket bättre.

Illustration man i röd tröja som sparkar på en fotboll

Sandvikens IF – vinnare Manchester Uniteds Soccer School 2019

Under en vecka i maj fick Sandvikens IF besök av Manchester Uniteds världsberömda fotbollsskola och hundratals ungdommar fick möjligheten att tränas av Robin van der Laan och Andy Robinson.