Fotbollsspelare från Manchester United

Vinn en signerad matchtröja!

Som stolt partner till Manchester United vill vi ge dig chansen att vinna en signerad matchtröja. 

Gissa resultaten i Manchester Uniteds sex första matcher i december och ha chans att vinna en signerad matchtröja. Den som gissat rätt på flest resultat vinner. Har flera samma antal rätt, gäller utslagsfrågan.

Du kan tävla fram till första matchstart som är den 1 december. 

Illustration man i röd tröja som sparkar på en fotboll
Namn
E-postadress
Mobilnummer
Se till att inte missa nästa tävlingsomgång. Kryssa i om du vill få en påminnelse via mejl eller sms när nästa tävling startar.

Tävlingsregler

Vinnaren är den som gissat flest rätt på matchresultat. Om flera skulle ha gissat lika avgörs det på utslagsfrågan.

En jury med representanter från Santander Consumer Bank utser vinnaren och kontaktar denne via telefon eller mejl. Juryns beslut går inte att överklaga. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på Santanders webbplats och på Facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Det är endast tillåtet att tävla en gång, tävlar man flera gånger eller om det finns misstanke om fusk har Santander Consumer Bank rätt att diskvalificera tävlingsbidraget.

För att delta i tävlingen måste du vara minst 18 år eller tävla i målsmans sällskap samt bosatt i Sverige. Anställda på Santander Consumer Bank eller deras närmaste familj får inte delta i tävlingen.

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen.

Du kan när som helst kontakta oss för att bli borttagen från våra utskick, mejla ditt namn och personnummer till nejdirektreklam@santanderconsumer.se så hjälper vi dig. 

Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy (öppnas i nytt fönster)

Illustration man i röd tröja som sparkar på en fotboll

Grattis Alexander!

Vinnare i oktober blev Alexander Ström i Kungsängen som gissade rätt på alla matcher.

Tidigare vinnare

September – Jani Heiskanen, Finspång