Hem > Om oss > Sponsring

Sponsring

För oss är det viktigt att på bred front arbeta aktivt med idrott då det ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle. Därför fokuserar vi alla våra sponsringsinsatser på att stötta människor, evenemang samt organisationer som inspirerar många människor till träning och en hälsosam livsstil.

En Svensk Klassiker

En Svensk Klassiker

Vi har valt att stötta En Svensk Klassiker långsiktigt då deras grundtanke är att motivera till motion och träning året om för att på så sätt bidra till att göra människor i Sverige friskare. Varje år deltar hela 180 000 personer i något av loppen och är härliga folkfester fyllda med glädje och gemenskap.

Läs mer om En Svensk Klassiker

/Global/Om%20oss/Sponsring/Santnader-CL_980x539.jpg

UEFA Champions League

Banco Santander är ny officiell sponsor till UEFA Champions League. Sponsorskapet bygger på ett historiskt långt engagemang inom idrott. Vi tror på glädje och gemenskap och tycker att UEFA Champions League delar våra värderingar.

Läs mer om UEFA Champions Leauge

Johan Olsson med sin medalj

Johan Olssons första Klassiker

När Johan Olsson valde att avsluta sin elitsatsning ville han förvekliga sin idé om att låta livet styra träningen istället för tvärtom!

Läs om Johans Klassiker

Fotbollsspelare från Manchester United som kramar om varandra

Manchester United

Santander Consumer Bank Sverige tillhör en av världens största banker – Groupo Santander – och vi är stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar – Manchester United. 

Läs mer om sponsorskapet och fotbollsskolan

Du kanske också är intresserad av

Annie Thorén

Annie Thorén

Redan som 17-åring vann Annie Thorén sprint-SM, och 2016 krossade hon rekordet på Tjejklassikern med 22 minuter.

Läs om Annie och hennes Klassiker

Johan Olsson med cykelhjälp på Vätternrundan

Förverkliga din Klassiker

Vill du förverkliga En Svensk Klassiker? Skidåkaren Johan Olsson och triatleten Annie Thorén bjuder på sina bästa träningstips.

Ta del av Annie och Johans tips

Johan Olsson delar ut stipendiet till Frida Karlsson

Framtidens skidlöfte

Tillsammans med Johan Olsson delar vi ut stipendium till unga skidtalanger. Stipendiet syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär.

Läs mer om stipendiet