Hem > Om oss > Sponsring

Manchester United fotbollsskola

Sponsring

För oss är det viktigt att på bred front arbeta aktivt med idrott då det ger hälsoeffekter som är betydande för hela vårt samhälle. Därför fokuserar vi alla våra sponsringsinsatser på att stötta människor, evenemang samt organisationer som inspirerar många människor till träning och en hälsosam livsstil.

En Svensk Klassiker logotyp

En Svensk Klassiker

Santander Consumer Bank Sverige har valt att stötta En Svensk Klassiker långsiktigt då deras grundtanke är att motivera till motion och träning året om för att på så sätt bidra till att göra människor i Sverige friskare. 

Läs mer om En Svensk Klassiker

UEFA Champions Leauge

UEFA Champions League

Banco Santander är från och med höstens säsongstart, officiell sponsor till UEFA Champions League. Ett sponsorskap som stämmer väl överens med koncernens globala engagemang inom sport.

Läs mer om UEFA Champions Leauge

Manchester United logotyp

Manchester United

Santander Consumer Bank Sverige tillhör en av världens största banker – Groupo Santander – och vi är stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar – Manchester United. 

Läs mer om Manchester United

Du kanske också är intresserad av

Johan Olsson med sin medalj

Johan Olssons första Klassiker

När Johan Olsson valde att avsluta sin elitsatsning ville han förvekliga sin idé om att låta livet styra träningen istället för tvärtom!

Läs om Johans Klassiker

Annie Thorén

Annie Thorén

Redan som 17-åring vann Annie Thorén sprint-SM, och 2016 krossade hon rekordet på Tjejklassikern med 22 minuter.

Läs om Annies Klassiker

Johan Olsson med cykelhjälp på Vätternrundan

Förverkliga din Klassiker

Vill du förverkliga En Svensk Klassiker? Skidåkaren Johan Olsson och triatleten Annie Thorén bjuder på sina bästa träningstips.

Ta del av Annie och Johans tips

Johan Olsson delar ut stipendiet till Frida Karlsson

Framtidens skidlöfte

Tillsammans med Johan Olsson delar vi ut stipendium till unga skidtalanger. Stipendiet syftar till att ge lovande skidåkare chansen att satsa på en skidkarriär.

Läs mer om stipendiet