Santander Consumer Bank är stolt partner till Manchester United

Santander Consumer Bank Sverige tillhör en av världens största banker – Groupo Santander – och vi är stolt partner till en av världens största fotbollsklubbar – Manchester United.

Gemensamma värderingar

För oss betyder det att vi aktivt arbetar med gemensamma värderingar som vi delar med Manchester United – så som hälsa, rörelse och gemenskap; Come play the United way.

Manchester United till Sverige

Ett av projekten vi gör tillsammans är Fotbollsskolan "Manchester United Soccer School" – där vi gör det möjligt för en fotbollsförening i Sverige att få ett unikt besök av Manchester Uniteds duktiga tränare i en hel vecka. Syftet med Fotbollsskolan är att barn och ungdomar ska få chansen att uppleva träning i världsklass.

/Global/ManU_OT_768.jpg

Och vinnaren är...

Under maj har vi haft en tävling där föreningar över hela Sverige har kunnat ansöka om att få besök av Manchester United Soccer School. Nu har vi utsett vinnaren.

Färjestaden GoIF kommer få besök under en vecka i juni och så här lyder juryns motivering:

Mycket av landets idrottsverksamhet bygger på att det finns ideella eldsjälar som kämpar hårt året om för våra barn och unga.

Färjestaden GoIF är inget undantag men vi vill lyfta och belöna den dedikerade satsning som de gjort för att nå ut och hur hårt de arbetar för att inkludera alla i sin verksamhet – oavsett förutsättningar.

Färjestadens värdegrund är gemenskap och glädje, verksamheten fokuserar på att ingjuta framtidstro och motivera barn och unga att fortsätta idrotta och inte ge upp. Detta ligger helt i linje med varför Santander Consumer Bank Sverige engagerar sig i idrott och hälsa och stämmer väl överens med vad Manchester United Soccer School konceptet bygger på.