Hem > Företag > Betallösningar

Betallösningar

Med våra betallösningar får du möjligheter till fler affärer och högre lönsamhet, och kanske allra viktigast: nöjdare kunder.

Vi erbjuder kompletta betallösningar både för dig med fysisk butik, webbshop eller både och. Santander Consumer Bank är ledande inom betallösningar i Sverige och Norge. Hos oss får du en affärspartner som har lång erfarenhet från många branscher och länder.

Så kommer du igång

Fyll i en intresseanmälan här så ser vi till att rätt person kontaktar dig och går igenom hur samarbetet ska se ut. 

Kontakta oss om betallösningar

Så fungerar det

Betallösning innebär kortfattat att vi betalar dig för de varor du säljer till dina kunder. Du får pengarna direkt och dina kunder kan tryggt och enkelt dela upp sin betalning med en kredit som vi administrerar.

Tillsammans gör vi dina kunder nöjda!

Fördelarna är många: både för dig och dina kunder. Du ökar din försäljning när dina kunder kan välja mellan flera betalningsalternativ. Genom att dela upp sin betalning kan kunden betala utifrån sina egna förutsättningar, och kan då välja bättre produkter och handla oftare. Kunden kan även välja att enkelt betala produkten med Bank-ID.

Exempel:

En kund köper en soffa av dig för 10 000 kronor. Vi betalar dig omgående hela beloppet för soffan och tar över betalningen. Enklare kan det inte bli. Kunden får även ett betal- och kreditkort som kan användas till framtida köp i din butik och över hela världen. 

Läs mer om Delbetalning
Läs mer om Köpklar

Passar det mig och mitt företag?

Bland våra befintliga partners syns allt från enskilda butiker till webbshopar och stora butikskedjor.

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig och går igenom hur samarbetet ska se ut. 

Intresseanmälan