Så fungerar fordonslånet

Santanders fordonslån tar du när du köper fordon hos en av våra många samarbetande återförsäljare. Vi finansierar både nya och begagnade objekt av alla bilmärken. Du kan låna upp till 80 procent av fordonets pris. Resten betalar du kontant eller med ett inbytesfordon.

Fordonslånet kan anpassas till dina behov och du får alltid en betalplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag som du vill sälja ditt fordon.

Så länge kan du låna

  • Nya bilar kan du låna till i max 7 år (84 månader)
  • Begagnade bilar kan du låna till i max 6 år (72 månader)
  • Nya husvagnar och husbilar kan du låna till i max 15 år (180 månader)
  • Mc, skoter och atv kan du låna till i max 7 år (84 månader)
  • Fordonet får vara högst 20 år när lånet är slutbetalt 

Full flexibilitet

Vi vet att det inte alltid är så lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför vill vi att ditt lån hos oss ska vara flexibelt. Du kan amortera extra för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Självklart kan du alltid lösa lånet när du vill, utan att behöva betala några extra avgifter.

Vem kan låna?

Vi lånar ut pengar till dig som köper fordon hos en av Santanders återförsäljare av billån. Du måste även ha körkort samt godkänns i vår kreditprövning.

Återförsäljare

Låneskydd och bilförsäkring

Låneskydd ingår i lånet under den första tiden. Det innebär att låneskyddet betalar för ditt lån om du blir sjuk eller arbetslös.

Lånar du till en bil ingår dessutom en bilförsäkring i billånet. Allt för att du ska känna dig trygg – vad som än händer. Säljaren i bilhallen kan berätta mer, och hjälper dig att ansöka om lånet. Kreditbeskedet får du oftast direkt på plats.