Pojke klättrar på klättervägg

Insamling av sport- & fritidsutrustning

Fritidsbanken öppnade sitt första sportbibliotek i Deje 2013, med en vision om att en dag finnas tillgängliga i Sveriges alla kommuner. I dag är de på mycket god framfart.

Fritidsbankens verksamhet bygger på att folk skänker utrustning som man inte längre använder, så att vi kan låna ut den gratis. Vi är glada över att Santander Consumer Bank har tagit ett initiativ till att samla in prylar i samband med Manchester United Soccer School och hoppas att många tar tillfället i akt att rensa sina förråd.

- Henric Byström, varumärkesansvarig Fritidsbanken

Vi tycker att alla ska få idrotta!

Vi på Santander Consumer Bank inspireras och motiveras av bra idéer. Vi tror att idrott förenar människor, oavsett om man är utövare eller åskådare. Dessutom är idrott hälsofrämjande och bidrar till rörelse och gemenskap. Vi vill att alla ska få idrotta!

Därför startade vi en insamling av begagnad sport-och fritidsutrustning under Manchester United Soccer School, en insamling under Vätternrundan men också en internt på Santanders kontor i Solna. Alla tre insamlingar var till förmån för Fritidsbanken, vars idé är att låna ut utrustning kostnadsfritt i upp till 14 dagar, till alla – En idé vi tycker är värd att förverkliga!

Vill du hjälpa till att bidra?

Läs mer på www.fritidsbanken.se och se om Fritidsbanken finns där du bor. Då kan du skänka direkt till dem och även låna utrustning när du behöver.