När känns ett beslut rätt för dig?

Vad var det senaste beslutet du fattade? Kommer du ens ihåg det? Inte? Det är sannolikt för att vi fattar tusentals beslut varje dag – som vad vi skall äta? Vart vi ska gå? Vad vi ska ha på oss? Men är det inte dags att vi stannar upp – börjar tänka på våra konsumtionsval – och om dom känns rätt?

Inte bara du, utan även världen omkring dig. Inte bara nu, utan även imorgon.

Känns det rätt att fatta beslut för nuet? Eller för framtiden?

Tillsammans behöver vi fatta beslut som känns rätt, både för nuet, och framtiden. Beslut som att byta till en elbil eller investera i gröna uppgraderingar för ditt hem, och på så vis bidra till en mer hållbar framtid.

Känns det rätt att köpa något nytt? Eller något begagnat?

Det finns även viktiga beslut att fatta när man väljer mellan att köpa nytt eller begagnat. Det behöver inte vara fel att köpa nytt, men det finns även ett värde i att utforska begagnatmarknaden – och med lite tur även potentiella kap. Att återanvända och återupptäcka gamla saker är en viktig byggsten för hur vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

Känns det rätt att fatta välgenomtänkta beslut? Eller att följa ditt hjärta?

Både hjärnan och hjärtat spelar viktiga roller när vi fattar beslut. Vad är viktigast, logik eller känsla? Kastar du dig ut i det oväntade? Eller håller du dig till det som känns tryggt och säkert? Det enda viktiga när du står inför dessa vägval, är att du vet vad som känns rätt – och när det gör det, kan vi hjälpa dig.

Du har ett beslut att fatta just nu. Att se detta, eller inte.

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally

På Santander tycker vi att det är viktigt att det känns rätt när du lånar pengar. Både för dig och för oss. När det känns rätt kan du låna till allt mellan gröna uppgraderingar för hemmet och elbil – till en dator för studierna eller en cykel.

Få tips och inspiration om hur du kan fatta beslut som känns rätt