Välkommen till en av världens största banker!

Vi tillhör den globala koncernen Banco Santander som har 133 miljoner kunder och över 200 000 anställda i 45 länder. Banco Santander har nyligen fyllt 160 år.

Vårt löfte är att skapa tillväxt och framgångpå ett hållbart, ansvarsfullt och innovativt sätt. Det gör att människor kan förverkliga sina idéer och hjälper företag att blomstra. Vi har valt att rikta vårtsamhällsengagemang mot kunskap och utbildning.

Vi är en bank med lokal närvaro och global styrka

Santander Consumer Bank fortsätter att växa i Sverige: en halv miljon är nu kunder hos oss. På kontoret i Solna jobbar 400 engagerade medarbetare med att skapa en enkel, personlig och pålitlig bank.

Några av våra mest populära produkter är privatlån med bra villkor och försäkring. Vi erbjuder även sparkonton med en av marknadens bästa räntor och insättningsgaranti samt kreditkort som gör resan tryggt försäkrad och har mindre avgifter.

Santander Consumer Bank är en av Sveriges största aktörer inom fordonsfinansiering samt bekväm delbetalning i butik och e-handel.

Du kanske också är intresserad av?

/Global/Deposit_MittSpar_430x289.jpg

Spara pengar med Mitt spar

Santander Consumer Banks sparkonto passar sig som vill ha friheten att ta up pengar inom 1-2 dygn.

Läs mer om Mitt spar

/Global/deposit_MittSparplus_430x289_085procent.jpg

För dig som vill spara mer

Mitt spar+ hos Santander Consumer Bank ger dig en hög ränta från 100 000 kronor. 

Läs mer om Mitt spar+

/Global/bilder/kort/Mitt-KORT-plus_430x289_sneddst%c3%a4llt.png

Betala bekvämt och res tryggt

Vi erbjuder ett betal- och kreditkort MasterCard som ger dig valfrihet i vardagen och extra trygghet och förmåner när du är ute och reser.

Läs mer om Mitt kort+